Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 August 2015

Bila Orang Asal Pun Sertai Bersih 4.0

Bhai/DeeDee semua...

Gua tak der sempat nak update mender panjang-panjang.... sekadar nak upload gambar dibawah nih jer... Gambar yang mempunyai seribu persoalan dan pertanyaan... Apakah sudah begitu teruk warga Malaysia sehinggakan yang duduk di hutan pun cakna dengan keadaan politik dan ekonomi negara.... sehingga hadir berbaju kuning BERSIH 4.0..... Hebat orang asal nih...

Huh.... hebat Malaysia la nih.... maklumat sampai walaupun ke ceruk hutan sekali pun.... Tahniah...


Fikir-fikirkan lah demi masa depan negara tercinta ini.

AYOH SEMUA .

3 comments:

  1. Salam C++

    Najib kata Bersih4 tak kisah orang luar bandar. Ini mungkin orang asal yang menyamar tak? Mungkin dia tinggal di condo mewah kat Damansara Hahaha...

    ReplyDelete
  2. orang pendalaman tak kacau orang bandar tapi orang bandar duk pi kacau depa
    elok la depa pakat mai berhimpun jugak
    makin terok nampaknya

    ReplyDelete
  3. Bro C++.. memang ramai gak yg sokong Bersih..tapi kena ingat yg depa sokong Bersih sebab apa??...bukan semua sokong Bersih untuk jatuhkan PM Najib ataupun Pak Lah dulu tu..target jgn tersasar atau dialih sasaran... sila check semula tujuan sebenar Bersih..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja