Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 August 2015

Bila Si Tolol Buat Planning ...

Bhai/DeeDee ...

Huh... Banyak ke duit belen dari uncang kain dan tin milo yang dikutip masa ceramah dulu aaa... Kalo tak banyak mana... Jangan la buat kerja bodoh diabiskan tak tentu hala.. Kalo kiter cakap tolol karang marah... Tapi itu lar... Bila si tolol buat planning... Hancuss jadinyer...


Dalam keadaan bertanding 5 kerusi pon sebelum nih ader yang ilang deposit... Lagi mau sembang nak bertanding 10 kerusi.... Huh... Nafsu besar sungguh lar.... Tak beragak... Hahaha... Aper nak jadi la geng ostad sampul nih... Tue la hidup ngan duit sampul... Pasai tue la pemikiran setakat sampul tue ja... Hahaha...

Hahaha... Analisa saper yang ostad sampul nih kutip sampai konpiden nak bertanding 10 kerusi... Hahaha... Analisa si Zuhdi ker... Haha.... Mamat tue punya analisa maner pernah on the ground... Semua atas hearsay dan atas kertas jer... Field test dan field report semuanyer kelaut.. Hahaha... Itu yang nak diambik kira... Hahaha

Habis la..... Hahaha

4 comments:

  1. Nafsu beso,tenaga ciput....tindakan tu jgn ikut kepala lutut.

    ReplyDelete
  2. Biarkan dia bercakap. Memang diorang dah hilang arah sekarang ni. Jadi cakap pun dah tak ikut hukum, yang penting cakap. Allah Maha Mengetahui itu cakap kosong je. Cakap yang bertentangan dengan hadis yang sebut, daripada bercakap yang tidak membawa faedah lebih baik diam. Biarkanlah. Diaorang banyak doa tau, jaga sikit. ..........

    ReplyDelete
  3. Geng vellfire,alphard dan range rover kan banyak duit, mereka bolhe sponser punya don't worry brother.

    ReplyDelete
  4. kih kih kih...

    kenapa kau kesah apa dikata?

    dalam hati masih ada cinta ka?

    jangan saman aa...

    bak kata rafizi "ini hanyalah satu gurauan"...

    kah kah kah...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja