Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 August 2015

Kebodohan Abdul Rahman Dahalan Terserlah

Bhai/DeeDee semua...

Dalam UMNO semua orang kenal siapa Abdul Rahman Dahalan... Hahaha.. Kalu bab bodek memang dier nih antara "Top Ten" lar... Hahaha .., tambah lagi kalu bodek Presiden UMNO .... sebab aper dier nih kuat bodek... Hahaha".. Jawatan, pangkat dan laba la bhai... Hahaha.. Aper lagi... 

Kalo kat Bahagian dier .... Semua orang kenal perangai dier... Hahaha... Lawak siot lar.... Jadi tak terkejut lar biler diee bekap Najib Razak selaku Presiden UMNO dengan bawak cerita tentang akaun amanah... hahaha.... Wei... Kepada macai yang bangang-bangang semua... Sejak biler Presiden UMNO yang pegang akaun amanah la wei... Selama ini semua akaun amanah dipegang oleh Bendahari UMNO la... Nak sembang kencing pon agak-agak la wei... Hahaha





Lagi satu aaa... Katanya duit RM2.6 bilion tue bukan duit 1MDB ... tapi dana dari derma orang ramai... Hahaha... Kalo betul la derma orang ramai... Kenapa setiap kali even UMNO ...amik dana dari Kementerian.... Hahaha.. Agak-agak la nak bangang pon... Saper la yang gilee nak derma sampai banyak tue... Hahaha... SPRM tak pandai nak buat siasatan keer..  Baik bubar jer SPRM dan tukar balik jadi BSN (Biro Siasatan Negara) macam dulu-dulu... At least ader gak taring.... Macam siasatan BSN berkenaan dengan kes Bank Bumiputera Malaysia Berhad dan Kumpulan Carrian dulu...  

Hahaha.... Aper pon...statement dari Abdul Rahman Dahalan nih la yang paling gua rasa tabley blah... Nampak sangat la bangang tahap melampau... Kalo la hujah ini pon walaun Rusila dok setuju dan percaya.... Habis la.... Hahaha..

Cukup-cukuplah tue cubaan membodohkan dan membangangkan macai dan walaun... Hahaha... Kesian lah kat diorang tue... Sudahlah bodoh, bangang pulak tue... Hahaha

5 comments:

  1. Bhai...

    Untuk makluman...Sudah boleh diakses guns phone gua...

    Tq...

    ReplyDelete
  2. itulah rahman dahlan tidak menghayati perlembagaan UMNO. org kota Belud bahhhhh

    ReplyDelete
  3. Ingat Hasan Malik dilucutkan tiada lg spesis binggai rupa ramaimlg yb tinggal ....

    ReplyDelete
  4. Bukan org Kota Belud tp org Tuaran.....

    ReplyDelete
  5. kalu macam tu parti lain pun boleh dapat derma banyak dari penderma yang tak perlu kerjaang tau
    ok jugak la tu hukum macam tu
    boleh pakai ke
    orang kata memang macam sial aja

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja