Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 August 2015

Macai : Belajar Tinggi Tapi Bangang

Bhai/DeeDee semua...

Gua kesian kat sorang mamat nih... Level macai... Bebal nak mampus... Penjilat tegar... Belajar tinggi tapi bangang.... Hahaha... Jadi doktor medik... Tapi kalu dah bangang tue... Tetap bangang jugak... Hahaha... Nak buat camana... Penyakit bangang takder ubat la... Hahaha... Takder vaksin .. ini mesti DNA dan RNA dier dah tercemar nih.... Hahaha...

Gua tatau nak kata aper dah ngan peel mamat sorang nih... Yang best tue ramai plak penyokong dier ... Yer la... Yang bangang hanya akan disokong oleh yang bangang gak.... Kalo la lu orang pi hospital.. Tetiba kena deal ngan doktor nih... Nasib korang la... Kalo boleh cari doktor lain... lu orang cari lah... Kalo tidak masak korang kena rawat dek doktor bangang camnie... Hahaha

Pelik sungguh la camana spesis nih boleh jadi doktor... Hahaha


Wahai doktor bangang Aznil Hisham ooi.... Lu tau dak kenapa orang terpaksa pergi hospital swasta walaupun tahu harga cekik darah kapitalis punya.... Sebab Kerajaan Malaysia yang mentadbir hospital awam atas nama Kementerian Kesihatan tue memang bangang...  Daftar nama pukul 7.30 pagi... Pukul 2 belum tentu nama kena panggil.... Sebab kaunter checkup dan rawatan dari 6 bilik jalan cuma 1 jer..... Doktor itulah nak rawat pesakit luar... Doktor itulah nak rawat in-house... Dah jadik macam kaunter Bank Simpanan Nasional atau Pejabat Pos ja yang banyak kaunter tapi bukak satu atau dua pada waktu puncak...

Tambah lagi doktor yang ader semua dah pikir pasai keuntungan dan duit... Dah hilang semangat jadi doktor... Tue yang banyak lari pi swasta tue...  Kenapa la lu bodoh dan bangang sangat... Kesian la siapa yang ngajar lu jadi doktor tue... Kalu dier tahu la.. Sure dier yak luluskan lu jadi doktor,.. Sebab bangang sangat...

Politik dan Kesihatan pon tak tahu beza... Akai letak kat pungkoq.... Hahaha



6 comments:

  1. aku tengok aktif betul dia update status fb. doktor kerajaan bukan banyak kerja ke sampai takde masa nak main fb?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noob ha ha ha..

      Betul tu..aku rasa dia dok kat sepital yang ujung donia..tak ada banyak kerja..cuba hantar doc ni kat Ampuan Rahimah Klang, Hospital Kajang, Sepitak Kuala Terengganu,..kih kih mahu telan clozapine..ha ha ha.

      Delete
  2. Pemikiran macai...memang hina...satu lagi macai detected...Nuruddin Abdul Mujid...buat havoc nak top...tup tup, malu sendiri...

    http://www.astroawani.com/berita-malaysia/setelah-penguatkuasa-mbi-dicaci-pemuda-tampil-mohon-maaf-69259

    macai memang bodoh...

    ReplyDelete
  3. C++ lagi pandai dari doktor? KAH KAH KAH

    ReplyDelete
  4. Doktor tu pernah meliwat orang ke? sebab dia cakap meliwat tu best.

    ReplyDelete
  5. 1. pesakit pergi hospital swasta sebab guna insurans..kalau guna duit dalam poket belum tentu mampu..

    2. doctor swasta tak kena paksa kerja sampai malam kena bertugas 24 jam berbanding doctor kerajaan..sebab tu ramai doctor nak masuk swasta..

    3. bilangan doctor di hospital awam tidak mencukupi atas sebab dasar kerajaan sendiri yg halang student cemerlang ambil bidang kedoktoran..dipaksa ambil kejuruteraan kerana kerajaan tak mampu taja pelajar bidang kedoktoran kot..agaknya lah..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja