Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 August 2015

ATM : Tolong Jangan Jadi Balachi

Bhai/DeeDee semua...

Just nak bagitau simple je.... Masa banjir besar melanda Pantai Timur Malaysia tahun lepas, haram Kerajaan Malaysia tak isytiharkan darurat... Macam-macam alasan yang diberikan... Hampeh...semua alasan macam celaka jer...

La nih pasai perhimpunan aman Bersih 4.0 ... Laju ja nak isytiharkan darurat... Macam siot ja kan... Yang Panglima ATM nih lebih sudu dari kuah nih aper hal.... Urusan keselamatan dalam negara biar la PDRM yang jaga... Buat apa ATM nak campur tangan.. Aper daa...

Kalu berminat nak main politik... Sila la letak jawatan....


Podah la.... Hahaha

5 comments:

  1. dah macai kini dan selamnya macai....laju ja nak bertindak....

    ReplyDelete
  2. tugas utama jaga keselamatan negara bukan pemimpin
    patut jangan mengundi berkecuali

    ReplyDelete
  3. Aku sedang mencari2 video mh370 semasa hamba Allah di atas bagi press con.

    ReplyDelete
  4. ni bapak balaci kepada umno..kami pesara atm seramai 40.000 orang akan turun ke perhimpunan bersih bagi membersih kerajaan yg kotor..

    ReplyDelete
  5. Bukan kerajaan yg kotor..kalau kerajaan kotor, Maharaja Malaya dulu pun pemimpin kerajaan juga..awat berenti jadi PM terus dia jadi bersih suci murni pulak ??

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja