Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 August 2015

Tahniah Buat Najib Razak

Bhai/DeeDee semua...

Kita patut ucapkan tahniah kat Najíb Razak pasai dier berjaya membawa nilai Ringgit Malaysia ke satu tahap yang lagi hebat dari Mahathir Mohamed.... Dengan sokongan padu dari semua penasihat bangang yang ader disekeliling Najib Razak maka kini kita berjaya merendahkan lagi nilai matawang kita...


Tahniah diucapkan...

Hahaha... Semoga dengan ini akan kayalah para trader forex kiter macam Nor Mohamed Yaakop hasil dari tukaran matawang USD kepada RM.... Hahaha... Dan dengan ini maka boleh bergaya sakanlah semua yang ada duit diluar negara macam Muhammad Mohd Taib, Khir Toyo, Mahathir Mohamed... Dan Musa Aman punya suku sakat yang merembat duit Sabah tue memang untung la... Macam sepupunya si Manuel Karinggal Amalilo dimana Peso Filipina lebih tinggi daripada RM..

Nazri Aziz pun boleh la mendabik dada yang duit dier banyak setelah convert ker RM ... Hahaha..

Oh yer jangan lupa.... Duit yang terkumpul dalam Abrar Group bawah kelolaan Sidek Ghouse rasanya boleh la jadi lagi besar... Tak gitue ker Anwar Ibrahim... Hahaha.... Oh gua lupa nak mention duit Kohilal... Biler nak audit.. Tau la dah lama ditukar dalam USD dan dipegang oleh pemegang amanah kat luar negara... Hahaha

Yang macai kat bawah nih cuma mampu telan air liur ja... Hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja