Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 August 2015

Yes, Gua Telah Berjaya.

Bhai/DeeDee semua....

Hari nih gua sajer nak buat ujian... nak tengok berapa ramai yang baca blog nih... dan berapa ramai yang baca sekali lalu atau baca dengan teliti.... dan berapa ramai yang nak respon terhadap artikel gua...

Sebenarnya dah lama gua nak buat benda macam nih.... Sebab kekadang tue gua pelik gak... artikel punya la detail lagi gempak dan tepat... tapi haram traffic tak ader.... pageview pon kureng dan jumlah orang yang gua saspek baca dan respon macam hampeh.....

Tapi hari nih eksperimen gua berjaya... dengan artikel gua yang sengaja gua tandakan dengan tanda soalan... pastue figure larik.... dan sajer buat macam gua terkhilaf..... dan wahlauwei... hasilnyer memberangsangkan.... Hahaha.... ramai yang bukan setakat baca... tapi baca dengan teliti dan respon... Hahaha

Terbaeklar... Hahaha ....

Macam nih la gua nak pembaca gua.... Kalu ader 1000 orang yang baca.... dan gua boleh dapat 10 atau lebih komen pon dah kira gempak.... Hahaha.... cuba lu multiply.... hahaha... hasilnyer... mantop...

Yang lagi best tue.... takder saper perasan point sebenar yang gua hintkan dalam artikel tue.... Hahaha..... Yabedabedu.... setakat nih takder lagi yang perasan...

Ader paham ka??

4 comments:

  1. 2.6 B / 30 M = RM 86.666.Mana ada kaya bro.

    ReplyDelete
  2. Gua rajin baca blog lu bhai, cuma memang gua guna anon, tadi gua comment pasal berape ringgit je lu punya calculation tu... ni lu nak cakap hint lu pasal derma brim le tew....kekekeke

    ReplyDelete
  3. saja suka suka tengok blog anda
    saja suka suka tengok keberanian kebenaran apa yang berani nak digambarkan
    tapi macam biasalah tak ramai pun bloger yang berani nak gambarkan hanya banyak bayangan
    itu kira okla tu
    hakikatnya apa pun hanya satu memang tak boleh diharap lagi

    ReplyDelete
  4. Yg 600j tu dah pi ke mana plak??

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja