Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 March 2015

Buat Bodoh Atau Memang Bodoh

Bhai/DeeDee semua..

Pimpinan naik jadi pemimpin biler ader sokongan dari akar umbi.... Semuanya sebab sokongan dari bawah... Belum pernah lagi dalam partai politik ader yang naik direct sendiri-sendiri melainkan sokongan dari bawah... Tapi bukan nak kata la.. Ader gak yang naik pasai hubungan keluarga...  Tapi mostly majoriti naik jadi pimpinan kerana sokongan dan undi ahli bawahan...

Jadik.. Biler skali skala ahli bawahan dok nak tegur pimpinan yang depa naikan dulu... Tapi pimpinan tue plak sama ader buat bodoh atau pun memang bodoh... Hahaha... Errmmmm ... Rasanyer dari aper yang gua nampak... bukan buat bodoh.. tapi lebih kepada memang bodoh...

Hahahaha.....

Slalunyee kalu pimpinan jenis samseng tak bertempat... terutamanyer ngan ahli bawahan... alamat tak lama la jangka hayat jawatan... Tambah lagi jenis suka buat bodoh jer biler ditegur oleh ahli bawahan... Malah kelihatan bodoh dalam tindakan dan percakapan... Maka lagi cepat la ilang respek dari ahli bawahan.. Hahaha...

Biler dah ilang respek... Maka timbul saspek .... Dan akhirnya reject ..... Hahahaa ... Dan masanyer sudah tick tock tick tock sampai lagu "Selamat Jalan Romeo" ..... Hahahaha

Bai bai bebeh.... Hahaha...

Ader paham ka???

3 comments:

  1. Salam C++

    Siapa Romeo?

    Ini salah lgenda. Brutus ramai le....Kahkahkah!

    ReplyDelete
  2. mana ada pemimpin tiada pengikut mana ada kerajaan tanpa rakyat
    bila duk atas jangan telebih batas
    ayah peng pung ada rakyat dia

    ReplyDelete
  3. rocky the great brown unused dick says:
    1. dr Zul kena tumbok
    2. Hanipa kena beduk
    3. Dr Hatta kene bakor
    4. Abang Mat Sabu kena kencing
    5. geng2 Non-ulama kena doa laknat
    6. blogger2 Erdogan kena kutok kaw2 (termasok Ctt & al Husseyn dll)
    Tapi apesal Chekgu Sahak Batu & geng2 Gombak tak kono apo2 lak?
    Tak roti bhaso ko pokak badak? kono tanyo Jho Low camno nak buek kasi
    "oghang tu" paham boto2; nak kono diheret jatoh ko?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja