Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 March 2015

Siapa "Sleeper Agent" Dalam PAS?

Bhai/DeeDee semua...

Artikel nih pendek ja... Sebab bateri dah nak kaput nih... Gua sekadar nak menjawab persoalan yang dibangkitkan oleh sorang kawan nih mengenai tajuk nih.... Bhai/DeeDee semua... Kalo lu nak tau... Cukup payah UMNO/BN nak jatuhkan PAS secara direct... Sebab aper sajer tindakan yang UMNO/BN buat secara live (berdepan) untuk jahanamkan PAS akan menyebabkan PAS lagi bertambah kuat....

UMNO/BN tak heran pon kat PKR atau DAP... Sebab diorang tahu dua partai nih takkan ke mana pon... Ader limit... Sampai satu masa dua partai nih akan stuck dan takkan mampu menggugat UMNO/BN.... Ancaman kepada UMNO/BN sejak dari dulu lagi aderlah pengaruh Islamik yang sebati dalam gerak kerja dan ideologi Partai Islam SeMalaya (PAS)....



Jadi ..... Cara terbaek untuk menjahanamkan PAS aderlah dari dalam partai itu sendiri... Dalam mana-mana peperangan... Termasuklah peperangan dingin antara US dan USSR dulu pon semuanya digerakkan menggunakan agen dalam selimut yang lebih dikenali dari segi istilahnyer sebagai "sleeper agent" ... Masa Perang Dunia Kedua dulu pon taktik dan teknik yang samer digunakan...

Dan taktik dan teknik inilah jugak yang digunakan dengan berkesan oleh Israel Defensive Force ((IDF) yang meletakkan sleeper agent mereka dalam PLO, HAMAS, HESBOLLAH dan lain-lain lagi... Dan itulah sebabnya semua gerakan dan taktik musuh dapat dibaca dan dipintas serta dimanipulate oleh IDF sebaiknyer sehinggakan IDF seperti tidak terkalahkan... Dalam kes Israel ... Mereka tidak perlu pon bantuan US.. malah mereka sebenarnya memperkecilkan US dalam banyak hal...

So... Sebelum nih gua ader tulis satu artikel bertajuk "Dalang Tok Dalang" .... Itu cuma sekelumit kecil ja... Kepada yang belum baca ... Sila baca dulu aaa... Hahaha ... Jangan main terjah ja tanpa baca artikel sebelumnya... Hahah... Jangan jadi cam khinzir dok main sondol ja...

Jadik... Dalam PAS ... Cukup ramai sleeper agent yang dah ditanam dalam partai ini... Ader dua jenis sleeper agent... Yang pertama ialah sleeper agent yang tahu bahawa mereka aderlah sleeper agent dan akan mengaktifkan diri mereka biler keadaan memerlukan... Satu lagi sleeper agent yang tidak tahu bahawa dier aderlah sleeper agent... Hanya "Handler" dier jer yang tau... Dan diorang nih jugak akan diaktifkan oleh "Handler" pada masa yang sesuai... Diorang dah masuk sejak empat dekad yang lepas... Hahaha...

Sori... Gua tamau nak spesifikkan "sleeper agent" nih datang dari agensi mana... Sama ader Cawangan Khas, MIO, JASA, MKN dan pelbagai lagi mak nenek agensi yang ader sleeper agent dier dalam PAS... Masalahnyer... Sleeper agent ini 99% memihak kepada UMNO/BN ... Dan yang lagi bestnyer... Sleeper agent nih ader ramai yang dah dapat pegang macam-macam jawatan utama dalam PAS... Nak kenal @ agak yang mana satu sleeper agent UMNO/BN nih mudah jer...

Cuba semak komen-komen lunak mereka nih... Aderkah UMNO/BN cukup benci dengan kelaku diorang atau cukup mudah nak deal... Biasanyer orang yang UMNO/BN jarang nak tibai tue aderlah berkemungkinan sleeper agent...  Tambah lagi kalo orang tue ader skandal yang mana ditutup bawak karpet jer oleh UMNO/BN.... Mungkin orang itu bukan sleeper agent tapi kemungkinan anak menantu dier aderlah sleeper agent... Mungkin jugak diorang nih master sleeper agent... 

Sebab tue la gua takmo nak kasik aper-aper komen pasai kenaikan pangkat sorang mamat tue dalam PAS sebab dari maklumat yang gua ader... Dier nih baek punya sleeper agent... Maybe level masta... Sebab tindak tanduk dier selama puluhan tahun nih.... Tengok camana dier taichi isu... Macam mana dier nih boleh selalu deal macam-macam dengan Kerajaan..... Hahaha... Aper-aper pon gua takmo nak bagi nama kat sini.... Kalo lu orang biasa baca blog gua sure boleh saspek siapa yang gua maksudkan... Hahaha...

So kepada kawan gua yang bertanya soklan tue... Sure dah baca artikel nih... Agak-agaknyer aderkah boleh menjawab persoalan yang lu bagikan tue? Hahaha

Whoa... Pendek kebendernyer artikel nih.... Hahhaa... Berjela gua tulis... Bateri ader 8% lagie... Hahaha... Kena reserved bateri nih...  8% dah.. Huh lajunya telan bateri....

P/S : Adee orang PAS tuduh PASMA jadi agen PKR dan DAP ... Tapi yang best tue... Yang dok tuduh PASMA agen PKR dan DAP tue la besar kemungkinan aderlah Sleeper Agent UMNO/BN... Biasa la tuduh orang lain untuk cover-up agenda sendiri... Hahaa...

Gua sendiri plak... Hahaha... Gua kureng percaya sama ahli politik seperti mana gua tak hadap pon ngan geng dewa dan dewata raya serta ostad sampul.... Hahaha... Gi mampus la... Hahaha...

8 comments:

  1. dalam gerakan kumpulan ada ejen sapa yang ajar pasti nya musuh Islam jugak
    sebab tu dalam negara memang dah nampak cempera
    yang pasti negara tidak jatuh ketangan puak yang dibenci oleh barat
    walau dibenci dari dalam n luar langkah terus ke arah Islam
    bila mau tercapai itu urusan Allah sebagai hamba jalankan seruannya
    sapa kata dalam pas semua ok tarak lah banyak jugak yang ghoblahhhhhh

    ReplyDelete
  2. Antara sleeper agent tu bomoh Islam yg dah jadi big master, Su & geng2 UG...............Dia org ni sibuk nak bergabung dgn umno serta hancurkan/pecahkan PAS dari dalam.

    ReplyDelete
  3. Sleeper agent ni aku x kenal...nk main tuduh2 takut berdosa...maruah...tapi talam 3 muka aku kenal....barua2 aku kenal...balaci2 aku knal...hidup mereka x tenteram klu x dpt buat fitnah kt org....lupa iman letak mana...mereka nk menipu...allah pun menipu mereka...tipu siapa lagi hebat...tp ada mereka heran...hati dh terlalu hitam....

    ReplyDelete
  4. Tuan Guru Haji Aaron Dean? :p

    ReplyDelete
  5. entah-entah lu pun agen gak...kasi cucuk pelan pelan masukkan syak wasangka sesama jemaah...

    ReplyDelete
  6. Tambah dengan MB Kelantan....timbalan...dan seterusnya.

    ReplyDelete
  7. Bhai..

    Kadang kadang orang tu tak sedar yang dia jadi sleeper agent kerana terlampau percaya dgn sleeper agent...

    Our PM also sleeper agent gak sebab tidor dalam meeting hu hu hu...

    Lu pun boleh kira sleeper agent gak..tapi tujuan lu hanya lu ngan Allah je tahu...ha ha ha

    ReplyDelete
  8. rocky the great brown unused dick says: woi woi woi jangan la kasik pecah tembelang wa; wa tau la wa terima direct operation fund dari Mongolia Defence Force masok dalam Pas; wa butul2 jaga tara mao picah lobang lepas itu kes skandal Haji "Nakasone"; haiya.. Menantu Ayam apasal lu kasik picah? haiyaaa.. errr lu sindili apasal tara kasik tao lu mikin apa?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja