Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 March 2015

Macam Mana Nak Siasat Syaitan?

Bhai/DeeDee semua...

Gua respek kat pegawai penyiasat bagi laporan polis yang dibuat oleh Zulkifli Nordin semalam .... Tak sampai 24 jam... terus amik tindakan... walaupun banyak lagi kes lain yang lagi penting dan besar... Hanya kerana ianya melibatkan orang-orang dalam Pakatan Rakyat ... laju ja bukak kertas siasatan.... Pergh...

Setahu gua la dari pengalaman-pengalaman yang lepas-lepas.... kalu kat IPD tue pon dah ader sehari dalam sepuluh atau dua puluh laporan polis yang dibuat.... itu belum lagi kat IPK.... Hahaha.... punya la banyak kes nak kena siasat dan amik kenyataan... dari kes bunuh, kes rompak, kes ragut, kes rogol dan macam-macam lagi mak nenek kes yang ader.... kes politik plak yang didahulukan....

Hebat.. hebat... Pelik bin ajaib.... patut la pon rakyat biasa pandang serong ngan PDRM... sebab kalo siasatan berkaitan dengan politik sebelah anti-kerajaan BN ... laju ja siasat.... Dulu masa kes hasutan dan penghinaan agama yang dibuat oleh Zulkifli Nordin.... berapa lama baru diorang amik tindakan nak siasat.... Hahaha...

Nih biler Zulkifli Nordin dah duduk belah sana... skali buat laporan kes hasutan... tak sampai 24 jam dah berkejar nak siasat... agak-agak la bhai.... nampak sangat la... Kalo yer pon nak bodek agak-agak la.... Hahaha... buat malu kengkawan anggota yang lain ja.... Hahaha

So.... Nurul Izzah sudah on da way amik statement.... err... biler mau siasat Syaitan plak.... err... macam mana nak siasat Syaitan??? Ini kena tanya Mahathir Mohamed nih.... Hahaha ...

4 comments:

  1. 5:8. Hai orang-orang yang beriman, hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan.

    hanya orang yang benar imannya saja akan laksanakan perintah dari Allah ini.

    ReplyDelete
  2. kenyataan yang dibuat dalam parlimen pun kena siasat? kata ada immunity?

    ReplyDelete
  3. ....


    UMNO Makin BUSUK - 5 Pemimipin Kanan PR Juga Akan DiPENJARA?

    Sumber Berita


    >>> Klik Di Sini <<<



    Rakyat RAYU Agar Anwar Dibebaskan Dan Pembunuh Antartuya DiTANGKAP!!

    Sumber Berita


    >>> Klik Di Sini <<<



    UMNO Parti Penjara - Anak Muda Makin Sayang PAS, PKR, DAP..

    Sumber Berita


    >>> Klik Di Sini <<<

    ReplyDelete
  4. rocky the great brown unused dick says: ini Zul Kulim suda mao jadi bugima satu level dengan Syed Ali Cheras, Hassan Malek Ayam & Mad Maslan CGPA 3.85. Wooaahhh maseng2 nak jadi tukang jilat jubo paling kuat. Bila lak Ezam Md Nor, Brahem Ali, dll nak menyalak? jilat jubo kuat2 sampai dapat jawatan macam Zahrain hashim (sekarang da diam la pulok) ha ha ha tak gitu Libang Libu? kikikikikikicdm25kikikikih

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja