Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 March 2015

PDRM Terpaksa Soalsiasat Syaitan

Bhai/DeeDee semua...

Zulkifli Nordin nih memang bengong... Ader ker patut buat laporan polis berkaitan isu "jual diri kepada syaitan" .... Hmmm... Tak pasai-pasai terpaksa keluarkan waran kepada syaitan untuk hadir sesi soal siasat kat balai polis... Aper daa .... Syaitan sibuk la... Banyak kerja la wei...  Maner ader masa mau pi balai untuk dirakamkan kenyataan.... Tak pasai-pasai syaitan kena pi balai angkat statement.... Aper daaa.... Kalo tak pi nanti ader waran tangkap la plak...

Aiyo..... Gua tau la Zulkifli Nordin nih mamat konpiden 101% .... Lagi hebat kekonpidenannyer berbanding syaitan... Hahaha ... Nih pasai dier bengong ... Sajer jer menyusahkan syaitan.... Aiyo... Kalo Zulkifli Nordin nak kenal ngan syaitan... Boleh tanya dengan Mahathir Mohamed.... Mahathir Mohamed nih tau camana nak kenali syaitan...

Hahaha.... Jual diri kepada syaitan tue berapa kupang? Ader samer macam nilai bayaran deposit jadi calon pilihanraya ka??? Zulkifli Nordin mungkin tahu kot berapa harga yang wajib dibayar tue..... Hahaha... Ker Hakim tue jual diri guna timbang kati ja??? Hahaha


5 comments:

  1. dia dah bayar ke hutang pn ainon?

    ReplyDelete
  2. Lari dari hutang tu pun kerja SYAITAN....

    ReplyDelete
  3. mangkuk ayun betul la dia ni ! ABU !

    ReplyDelete
  4. la mamat ni tadak keja lain ka
    tak kan asyek pegang laporan polis duk tayang kat orang
    kesian ingatkan dah dapat pangkat besar
    rupanya cakap saja besar

    ReplyDelete
  5. Badut Sarkis 1Malaysia haha.. Ada 2 lagi specie geng Do Re Mi..Brahem Kadok, yang satu ni doh lama tak muncul..Ex Harapan YouGi MB saudara Hasan Alee hehehe.
    Gelak-gelak.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja