Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 March 2015

Satu Soalan Buat Najib Razak

Kah Kah Kah.

Najib Razak mahu menyaman HarakahDaily. Bagus tindakan tersebut tetapi rasanya yang lebih awal mempersoalkan mengenai kedudukan kewangan keluarga Najib Razak adalah media New York Times. Malah media ini dibaca dan diedarkan hampir keseluruh dunia. Satu soalan buat Najib Razak ialah kenapa beliau tidak mahu menyaman New York Times?

Kah Kah Kah.

Adakah mungkin kerana Najib Razak mengetahui jika dia menyaman New York Times, maka tentulah ianya akan dibicarakan di Mahkamah yang berada di Amerika Syarikat dan tentunya Mahkamah ini tidak mungkin dapat dipengaruhi olehnya ataupun oleh Kerajaan Malaysia.

Kah Kah Kah.

Dan tentunya bayangan kekalahan sudah pasti akan menghantui Najib Razak sekiranya beliau menyaman New York Times. Abdul Gani Patail pun pastinya terpaksa berhadapan dengan tugas berat untuk memastikan bahawa Perdana Menteri Malaysia tidak dimalukan di Mahkamah Amerika Syarikat.

Kah Kah Kah.


Pok Dee
Tanjung Jara, Dungun
Terengganu

1 comment:

  1. Klu kes saman FITNAH pilkuda oleh Hadi Awang dibuat kat mahkamah US agak2nya sape yg akan lingkop dan berSALAH?

    Agak2 ler klu Hadi Awang tinggal kat US ada berani ka dia buat FITNAH rupa tu??

    Sama jugak dgn kes lobang EKSOZ Sayfool, klu kat US bgmn kah kputusan mahkamahnya?

    FITNAH pilkuda Hadi & kes EKSOZ Sayfool adalah "LAMBANG" suci sebuah negara Melayu-ISLAM terbaik didunia ddlm menegakkan KEADILAN yg sgt cemerlang mnjd tauladan!

    Sbb itu Hadi & Sayfool menang kes dgn bergaya

    Ada faham! Takbir!!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja