Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 March 2015

Kenapa Kurang Ajar Sangat?

Bhai/DeeDee semua...

Itu hari Saiful Anang kena ugut nak kena pukul dan belasah. La nih Dr Zul pulak kena pukul dan belasah. Err... Takkan la samseng yang sama ugut Saiful Anang yang pulak pukul Dr Zul... Huh.. Takkan la pencinta para Ulama yang buat kerja macam nih... Takkan la kot...

Aper komen Hadi Awang, Haron Din, Mustapha Ali dan lain-lain.... Takkan takder komen kot... Takkan la Majlis Syura Ulama takmo nak komen kot.. Hahaha.... Lepas nih saper plak nak kena belasah??? Oh yer... Dulu Blogger AdukaTaruna pon kena belasah kat kawasan perkarangan Masjid Rusila.... Siap kena ugut lagi... Gua plak siap kena tarik baju lagi.... Hahaha... Err.. Bukan orang UMNO yang buat kerja nih masa tue tau...  Siap rampas tepon lagie... Hahaha... Ader video dier kat Youtube.. Cari la... Hahaha

Aper daa... Takkan kot nak tunggu ader yang kena pecah kapla baru MSU dan Hadi Awang nak bagi komen dan arahkan amik tindakan tatatertib sebagainya...


7 comments:

  1. pasai apa hang korang aja' sangat
    pukui orang sana sini
    nak cari pengaroh dunya punya pasai
    otak pun dah kurang nak pakai
    baik sikit dari menatang sebab bole becakap
    kalau tidak lagi terok dari menatang
    manusia dan menatang manusia dan jin hanya manusia n jin yang jahat masuk neraka

    ReplyDelete
  2. Haa...ha...puaka bandar punya ankara tu........nasib baik tak pakai serban!

    ReplyDelete
  3. Ustaz2 setengah 'masak' dlm PAS @ Ustaz UG ini adalah cerminan kepada individu yg memukul Dr. Zulkifly! Bila tak mampu melawan hujah dan tidak mampu membawa bukti ' barua' maka fizikal pulak digunakan...tindakan gangster ni mendapat restu dari presiden dan ulamak agaknya...sebab tu takde respon pantas walaupun dah jelas. Perangai samseng dan kasar ni..kekadang mengikut istilah ' kalau bapa borek...anak rintek'

    ReplyDelete
  4. Mafia Rusi*a ler tu kut ? hohoho

    Demer tu ada yg mercenaries, usual suspect yg sanggup buat ape aje atas nama "Islam, ulamak, syurga" !!

    Kalau orang atas bengkok soal demokrasi nak pilih/tak nak pilih pemimpin tertentu, apa kita nak harap kat ahli bawahan dia? TENTU ler ngong politik gak !!


    ReplyDelete
  5. Geng ni juga kot yang pukul blogger AdukaTaruna di Rusila tempoh hari? Kalau nak jadi ISIS sangat, pergilah ke Syria non tiada siapa nak halang atau kalau nak join Al-Maunah macam Tar Snake pun tak apa boleh masuk dusun tembak durian dengan M16, bila kena tangkap dan bicara merayu menyembah-nyembah UMNO supaya dilepaskan dari pertuduhan "Menentang Yg DiPertuan Aggong". Boleh dilepaskan pula walhal yang lain ada yg ditali gantung? Janji boleh jadi talibarut UMNO dan merosakkan PAS dari dalam......Semua sattle.

    ReplyDelete
  6. Bhai ..
    Agent agent black ops buek kerja tu..senang nak pecah dan perintah...Patut Ayoh Chik kena buat kenyataan supaya perkara ni tak berlarutan.. Ayoh cik patut nasihat Anak Menantunya dah rakan-rakan anak menantunya supaya tak melatah... ha ha ha

    ReplyDelete
  7. rocky the great brown unused dick says: Phok Dhee!! wa ingat ini hali ada celita pasal wa; lancau busat maa.. blakang itu true story punya Nigeria mali; haiyaaaa..kasik malu sama wa saja; ini lancau2 suma kasik ngong ngeng ngong ngeng antam sana sini sulupa maciam itu parti.. haiyaaa Dr Atta Dr Joll tuan lawyer Anipa, sikijam wa ingat yitu lawyer Amuni sama Jollajmi pon misti kana antam sama lancau2 bulok who... haiyaa lanciau lanciau.. sume mao kasik dudok atas sana..haiya cong ceng cong ceng..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja