Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 May 2012

BERSIH 3.0 : Agent Provocateur

Sesapa yang ader gambar mamat yang dalam bulatan merah nih dalan keadaan mukanya jelas kelihatan, gua harap dapat postkan kat mana-mana site dalam Internet... Gua nak tau nombor anggota dier dan jugak kat balai mana dier bertugas...


Dier nih didapati melakukan beberapa provokasi melampau dengan cara menyamar sebagai peserta BERSIH 3.0.


Sila camkan pakaian dan topi besbol SuperMan dier didalam stok gambar korang... Dan gua paling pasti dier akan berada bersama dengan budak baju putih berbeg oren sebelah dier sepanjang masa....

TAMBAHAN: Gua akan publishkan beberapa lagi gambar untuk lu orang kenalpasti.... bagi skit masa kat gua... okeh..

Oh yer... KPN khabarnya sudah mengarahkan untuk mencari penghasut dan pencetus provokasi.... hahaha.. So .. gua dan kengkawan lain pon samer gak sedang dari itu penghasut dan pencetus provokasi... hahaha... Jadi... senang la skit... kiter samer-samer cari aaa... hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja