Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 May 2012

BERSIH 3.0 : Wanted By Rakyat List

Ok ... "ROYAL" Malaysian Police (RMP) has published the 49 wanted list for BERSIH 3.0 trouble maker... so.. based on it... I would suggest that every blogger, photographer and journalist to publish the list of wanted RMP trouble maker.

The list of RMP trouble maker shall be posted on very sites, blogs or Facebook to ease normal Malaysia citizen to do a Citizen Arrest to apprehend this trouble maker.

I therefore urge each and everyone of the concern Malaysian citizen to upload their own wanted list of RMP trouble maker at BERSIH 3.0 event as soon as possible. Please make it as clear as it can be to ease concern public to check and verify and therefore make action.

Let "BERSIH" the RMP....

3 comments:

  1. LET'S 'BERSIH' THE VOTERS LIST FIRST FROM THE ARSE SPR !

    ReplyDelete
  2. cadangan yg baik tapi nak report kat sapa?

    ReplyDelete
  3. Bhai Hati Muda ...

    Tak perlu report saper-saper... kiter publish jer gambar diorang nih... biar orang kenal.. dan lepas tue kasi secara otomatik.... hidup mangkuk-mangkuk itu akan susah dengan sendirinyer...

    Kiter jangan belasah diorang... cuma kiter kasi muka diorang glamer dan lepas tue susah diorang nak berurusan sana sini... orang sudah kenal... muka wanted... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja