Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 May 2012

Kalaulah

Bhai.....

Kalaulah..

  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru nih... rasanyer dah ramai anggota PDRM yang kiok kena bunuh.. sebab bilangan peserta BERSIH 3.0 lagi ramai dari anggota PDRM.... hahaha
  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru ni... rasanyer aper ker jadahnyer peserta BERSIH 3.0 datang dengan tangan kosong..... mesti ader bawak cangkul ker... sabit ker... hammer ker... tak pon paling cikai pemutar skru... hahaha
  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru ni... rasanyer tak perlu la diorang lari macam ayam takder kepala sana sini lepas kena sembur ngan air kimia atau pon kena tear gas... baik diorang moves forward beramai-ramai dan serang FRU tue... hahaha... 
  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru ni... rasanyer buat aper diorang amik masa punya la lama lepak duduk bantah tengah panas terik dari pukul 8 pagi sampai pukul 3 petang..... baik la diorang pi katok anggota PDRM tue dalam pukul 9 pagi.. lagi bagoosh .. tak la kena panas tengahari.... hahaha
  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru ni... rasanyer mesti ramai anggota PDRM yang kiok awal-awal masa diorang masuk beramai-ramai jalan kaki tengah-tengah orang ramai berhimpun tue... tak pon mesti ader anggota PDRM yang kiok masa lori PDRM bawak masuk anggota diorang lalu tengah orang ramai lepak tue... hahaha
  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru ni... rasanyer la... mesti masa anggota PDRM belasah wartawan dan jurugambar asing tue diorang nih akan kena kepung dan kena pulupuh oleh peserta BERSIH 3.0... kenaper peserta BERSIH tak kacau pon anggota polis yang belasah wartawan dan jurugambar tue.. hahaha
  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru ni... rasanyer mamat polis yang bawak kereta polis langgar orang kat depan SOGO tue sure dah arwah dah.... hahahaha
  • Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati pada 28 April 2012 baru ni... rasanyer .... kiter boleh tengok banyak bangkai anggota PDRM yang bergelimpangan sana sini... hahaha... mesti punya la....  hahaha... 
Tapi... cuba lu orang semak balik semua gambar-gambar yang ader... mesti setiap sorang anggota PDRM tue ader bawak sidearm (PISTOL).... ini sumer bahaya nih... mana kiter tau anggota PDRM tue akai ader ker idak... Mun dier buat kerja giler tembak orang ramai sana sini... tak ker naya... macam ader sorang anggota Trafik yang bangang mengacukan pistol kat orang awam... aper dier ingat orang awam tue ader senjata ker... bodoh... setakat lawan botol air mineral pon boleh keluar pistol... tak ker tahap bangang nak mampus diorang nih...

Aper pon... seperti yang gua stresskan dalam artikel nih... kalaulah Peserta BERSIH 3.0 mahukan ader anggota POLIS yang mati (mampus / kojol / kiok) pada 28 April 2012 baru ni... ... sure kiter boleh tengok berlambak-lambak bangkai anggota PDRM yang bergelimpangan sana sini... hahahaha

2 comments:

  1. alaaaa polis tu wat statement mati kutu je tu...hahaha...xde modal so kuar je apa2 rasa sedap kat mulut dia.

    ReplyDelete
  2. Bhai BunBinBan...

    Hahaha... gua pon rasa camtue.. sebab sebelum nih dier tak berapa glamer masuk TV... yang selalu masuk aderlah Ismail Omar dan Bakri Zinin... hehehe

    Tue yang dier teringin sangat tue... sebab tue la kuar statement bangang tahap bangkai tue...

    Oh yer.... berapa ekor bangkai anggota yang dah terkorban aaa... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja