Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 May 2012

UFO Di Kuantan?

Bhai.... tengah naik motor tadi... sekitar pukul 6.15 petang.... ader member call.... gua pon berenti la kat tepi Lebuhraya Pantai Timur berhampiran susur kuar Kuantan...

Selepas gua setel bertelefon ngan member.... gua secara tetiba jer terperasan satu benda melintas atas kepala .. waktu tue langit clear ... ader awan pon sejemput jer... bentuk pelik awan tue... nak gambarkan macam mana pon gua tak tau la... yang pastinyer... awan tue bulat lengkap.... takder bersegi-segi macam biasa...

Benda yang melintas atas kepala gua tue gua anggarkan pada ketinggian lebih 1000 kaki... laju... berbentuk bujur.... berkilat macam perak... dan ader warna glow macam pelangi pada dinding objek tue... Terbang dalam keadaan agak laju...

Gua memula ingat benda tue meteor ker... tahi bintang ker... tapi takder plak ekornya dalam bentuk asap ker.. serpihan ker.... gua gambarkan kelajuan objek tue sekitar kelajuan antara Subsonic hingga Supersonic... memang laju... cuma takder "Sonic Boom" jer... bunyi letusan sonik takder langsung... memang takder bunyi... kalu ader pon bunyi kenderaan atas highway...

Objek tue terbang laju dan macam langgar awan bulat yang gua nampak kat langit tue... lepas tue objek tue hilang macam tue jer... lepas tue dalam sekelip mata macam tue... awan tue hilang tetiba jer..

So.... aderkah aper yang gua nampak tue aderlah UFO di Kuantan? atau kenderaan makhluk halus? atau kenderaan JIN? atau .... cuma cahaya terbias dari belon kaji cuaca macam yang selalu kiter dengar cover-up tue.... gua tak tau... dan gua tak berani nak buat kesimpulan...

Gua cuma cerita aper yang gua nampak... lu orang la buat kesimpulan okeh... gua tarak berani mau kata itu UFO di Kuantan, Pahang, Malaysia nih...

Wallahi, Wabillahi, Wataalahi ..... gua memang nampak objek tue hari nih.... Subhanallah....

8 comments:

  1. gua rasa lu nampak scorpene tu. Tak leh myelam dia terbang.hahaha...gua susah nak caya benda2 mcm ni unless gua nampak sendiri. 1000 ft above takde la tinggi mana...

    ReplyDelete
  2. Bhai BunBinBan...

    Hahaha.. pasai tue la gua tarak berani mau bagi kesimpulan... maybe la gua nampak versi Malaysia punya Scorpene class submarine... hahaha...

    Aper pon ... sampai la nih pun gua masih pening memikirkan aper yang gua nampak tadi...

    Kalo UFO... kenapa dier tak singgah tanya kabar ker aper ker ngan gua... mana la tau gua boleh dapat superpower ka.. kasi ilang itu semua MyBangla, MyIndon dan MyMyanmar dari list SPR .... hahaha

    ReplyDelete
  3. Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
    1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
    2~BUKTI 2 * (HOT)
    3~BUKTI 3
    4~BUKTI 4
    5~BUKTI 5 * (HOT)
    6~BUKTI 6
    7~BUKTI 7
    8~BUKTI 8
    9~BUKTI 9
    10~BUKTI 10

    ~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



    Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
    (Bukti kukuh)
    1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
    2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
    3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
    4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155







    p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

    ReplyDelete
  4. Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
    1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
    2~BUKTI 2 * (HOT)
    3~BUKTI 3
    4~BUKTI 4
    5~BUKTI 5 * (HOT)
    6~BUKTI 6
    7~BUKTI 7
    8~BUKTI 8
    9~BUKTI 9
    10~BUKTI 10

    ~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



    Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
    (Bukti kukuh)
    1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
    2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
    3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
    4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155







    p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

    ReplyDelete
  5. Gua rasa la lu mmg nmpak UFO, awan bulatu bkn awan tapi portal ufo tu utk masuk ke bumi dr tmpat diorang...hahahaha...gua percaya pada UFO.. Objek Terbang Tak Dikenali..asal benda tu aku x kenal, aku panggil UFO je....even submarine blh terbang...sbb aku x kenal mana2 submarine blh terbang.haha

    ReplyDelete
  6. http://13dfgsdfg57.com/

    ReplyDelete
  7. Hi, guantanamera121212

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja