Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 May 2012

Bubarkah Parlimen Hari Ini?

Bhai... sori dua tiga hari nih gua tarak sempat nak update blog nih... kerja banyak la.. hahaha

Aper pon.. semalam gua jumpa ngan kawan gua.. seorang pegawai kanan kerajaan Malaysia yang berkhidmat dalam satu agensi pemikir (Think Tank)... Lama dah tak jumpa dier... bukan aper... cuma gua segan nak jumpa dier .. takut nanti orang kata gua nak guna kabel ker aper ker... hahaha

Hahaha... opps.. stop citer benda takder kena mengena...

Okeh.. berbalik kepada tajuk artikel nih... Semalam member gua tue tercabul la mulut dier... dier kata besar kemungkinan Najib Razak akan bubarkan Parlimen hari nih...

Persoalan yang ader... Bubarkah Parlimen hari ini? Kalu ikut tradisi.. dah chanteq... hari Jumaat.... mmmm
Cuma yang jadi musykilnyer... Najib Razak tue berani ker nak bubarkan Parlimen sekarang nih... kalu dier tunggu nak bubarkan pada lepas Raya Haji... huh.. masa tue Kes Scorpene dah mula dibicarakan di Peranchis... masak dier...
\
Mmmm.... so.. jadi ker dier nak bubarkan hari nih aaa... kiter tengok jer aper akan berlaku pada pukul 4.30  petang nih.... tunggu.. mana tau ader pengumumannyer.... bukak-bukak la TV time tue... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja