Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 May 2012

BERSIH 3.0 : Hujah Bangang KPN

Bhai... sori.. gua memang tak dapat nak terima hujah dan cover-up yang KPN buat terhadap jenayah yang dilakukan oleh para pegawai dan anggota PDRM ... Kalu sorang yang nampak takper la.... maybe boleh jadi citer Anggota PDRM belasah orang awam tue kiter boleh kata hanyalah kes terpencil... tapi...

Kalu dah hampir semua jurugambar dan orang awam yang hadir pada masa tue ader gambar (walaupun sekeping seorang) tentang layanan bangsat penjawat awam dari PDRM nih... sure takkan la ader yang tipu... wei... gambar foto mungkin orang kata boleh superimposed... tapi.. video bhai... video... mana ader masa dan kos nak buat magic super imposed...

Giler ker aper... dah ramai yang jadi saksi mata... dah ramai yang nampak dan alami... memang anggota PDRM bertindak macam sial ... macam celaka... macam kena rasuk hantu.... boleh plak Ketua Polis Negara Ismail Omar tue kata jangan la buat persepsi sendiri... bukti lu boleh tengok dalam YouTube la bhai.... banyak berlambak..

Woi. Ismail Omar... jangan jadi bangang la wei... Lu orang Islam ker wei... kalu lu mengaku lu orang Islam... pi amik air semayang.. dan buat solat sunat istikarah.... mintak ditunjukkan benda yang betul.... tapi aaa.... lu Islam ker? hahahaha...

Lu kater bagi ruang supaya Polis buat siasatan terhadap "JENAYAH" yang dilakukan oleh Polis tue.... hehehe... bhai... dari BERSIH 2.0 dah ader bukti nyata "JENAYAH" tue... tapi .. aper hasilnyer... ader ker anggota PDRM yang macam celaka pada BERSIH 2.0 dulu kena tindakan... kena penjara ker... kena tindakan tatatertib ker.... takder kan.. tak kena aper-aper... So.. la nih dah BERSIH 3.0 .... gua berani jamin kerat  "ANU" yang takder sekor pon anggota PDRM nih yang akan kena tindakan.... hahaha...

Tak payah la jadi munafiq bhai... ngarut jer... ramai yang jadi saksi.. masa BERSIH 2.0 dulu pon ramai yang jadi saksi... la nih masa BERSIH 3.0... lagi ramai yang jadi saksi... sebab itu lar anak buat lu (anggota PDRM) amik tindakan serang wartawan dan jurufoto... rampas dan pecahkan kamera... hahaha... sebab nak tutup bukti...

So... tolong aaaa... cukup la lu gua klasifikasikan "CELAKA" ... takkan sampai tujuh keturunan PDRM pon gua nak klasifikasikan sebagai "CELAKA" ....

Baca Sini : Semua Pihak Usah Buat Persepsi Sendiri
Tengok Sini  : Anggota PDRM Dirasuk Hantu

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja