Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 May 2012

Bayangan Tuhan Tue...

Bhai... lu jangan memandai nak tegur ker nak bangkang ker... lu saper aaa nak tegur memandai nih... ini semua "bayangan Tuhan di muka bumi" lar..... tak gitue Harussani ooi.... hahaha

Jadi... jangan memandai nak tegur sesajer aaa... nanti tak pasai-pasai masuk dalam punya....

Ingat... "Bayangan Tuhan di muka bumi" nih maksum la wei... lagi maksum dari para Nabi dan Rasul.... hehehe... jadi tarak boleh kena tegur... nanti tak pasai-pasai jer kena sumpah dengan Sang Kelembai... hahaha... jadi batu la lu.... hahaha

Hahahaha..... nak termuntah gua dengar statement "Bayangan Tuhan di muka bumi" nih..... sohih saper yang percaya boleh jatuh akidah dier senang-senang jer... hahahaha

Tue semua bayangan Tuhan tue.... hahaha

3 comments:

  1. Duit dia orang pun bukan dari kerajaan tapi jatuh dari langit... kah kah kah.

    Kerja pergi kelab malam tiap tiap malam tapi ada duit. Siang membuta...

    ReplyDelete
  2. Bhai Waris...

    Hahaha... itu mukjizat tue... duit jatuh dari langit.. hahaha.. kena percaya tue... hahaha

    ReplyDelete
  3. bhai, tu mukjizat utk 'bayangan Tuhan di muka bumi'. Ha... ha... ha...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja