Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 May 2012

BERSIH 3.0 : Ahmad Azrai (LoyarBurok Writer)

Hahahaha....

I do remember this incident.. A bald man asking for someone who can give him their plastic bags.. He collected all the rubbish and tried to get the area as BERSIH as it can get... Hahaha...


Salute to you man....

Ahmad Azrai : Once Again I Was There

6 comments:

  1. salute to the 'bersih' man ;)one in a thousand ...million?

    ReplyDelete
  2. Bhai Amuraria...

    Yup.. The "BERSIH" Man ....

    ReplyDelete
  3. Hey, that's me! Thanks for this, buddy! Boleh tolong e-mailkan gambar tu in higher resolution to me tak? You can send it to azrai@bizedge.com - my work e-mail address. Thanks again!

    ReplyDelete
  4. Yup, he is indeed, and someone I am proud to call my friend :) - EK

    ReplyDelete
  5. Hey! That is me! Would you mind posting a higher resolution copy of the photo to my e-mail (azrai@bizedge.com), please?!? Thank you!

    ReplyDelete
  6. Dear Ahmad Azrai...

    Yup... I got you on photo... hehehe... and I've been sending a copy to you to for your own personal collection...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja