Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 May 2012

BERSIH 3.0 : Okeylah Gua Berlembut Sikit

Bhai.. malas aaa nak bertekak dengan puak-puak mental dari PDRM dan UMNO/BN yang dok serang gua sana sini sejak dari gua bantai KPN nih... hahaha... bukanlah gua takut ker mender ker..... cuma malas aaa... penat berhujah dengan pesakit mental nih bhai... diorang kan ker pesakit mental ... jadi buat aper dilayan...

So... okeylah gua berlembut sikit... hehehe

Sebabnyer gua berlembut bukan aper... sebab ... walau aper pon alasan dan spin yang dibuat oleh KPN terhadap "JENAYAH" yang anak-buah dier buat...  ianya tetap tak dapat merubah persepsi rakyat... persepsi rakyat yang dah sedar akan putar belit dan cover-up PDRM, UMNO/BN dan Media Separuh Masak (Main Stream Media @ MSM)

Lagi diorang putar belitkan cerita.. lagi orang tarak percaya... serupa kalu "The Boy Who Cried Wolf" punya citer la.... takder saper akan percaya dah... lepas nih lu ingat senang ker PDRM nak kembalikan kepercayaan rakyat pada diorang.... hahaha

PDRM akan kekal diingati dalam sejarah Malaysia sebagai pengkhianat rakyat, penjenayah, pengganas dan pelindung kezaliman.... hahahaha.... sejarah baik PDRM selama ini dicalarkan dan dibusukkan oleh anggota PDRM sendiri... bukan orang lain pon.... hahaha ... walaupun beratus buah filem, telefilem, drama dan sebagainya yang dibuat untuk menaikkan imej PDRM .. orang akan pandang busuk gak.... lantak la Yussof Haslam buat macam-macam drama baru kasi naik imej PDRM ... busuk tetap busuk gak... hahaha

Percayalah cakap gua... geng-geng PDRM nih biler dah pencen nanti... orang pon takmo nak kawan... hahaha... sebab orang tetap akan anggap yang dah pencen PDRM nih tetap akan jadi informer kepada PDRM ... jadi sure kalu pi Masjid ker.. takder saper nak kawan ... hahahaha...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja