Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 May 2012

Innalillah...

Gua tak sangka lar rupanyer ramai anggota PDRM yang kojol mampus masa perhimpunan BERSIH 3.0 baru nih...

Pergh.. Sungguh gua tak sangka la bhai....

Mana taknyer ... Kalu tidak takder lar Timbalan KPN kuarkan statement ader ancaman kematian telah dibuat oleh peserta BERSIH 3.0 kepada anggota PDRM...

Timbalan KPN maner buat statement bangang tahap bangkai la bhai... Dier orang penting ... Dier VIP la bhai... Takkan la Timbalan KPN akan buat statement bangang yang akan memalukan diri dier sendiri...

Kalu tidak... Takkan la dier dilantik jadi Timbalan KPN...

So .... Gua rasa aaa... Mesti aa anggota PDRM yang langgar orang awam dengan kereta Polis dihadapan SOGO tue dah arwah dah... Mati terbunuh dibelasah oleh peserta BERSIH 3.0...

Oh yer ... Saper tau jat mana kubur anggota PDRM tue... Gua nak ziarah la ... Nak baca Surah Yassin kat dier .... Errrr dier kena tanam kan... Dier bukan bangkai yang sepatutnya bergelimpangan kojol dibunuh masa BERSIH 3.0 itu hari kan?

Hahaha.....

2 comments:

  1. C++ lu tak rasa ngeri ke, tengok kawan lu buat senaman pungkoq.....

    ReplyDelete
  2. Bhai Mohamad Adel...

    Memang ngeri sesangat... hahaha...

    Kalu depa buat camtue kat dalam penjara... mesti habis depa kena tutuh... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja