Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 May 2012

Imigresen Pun Kaki Pau?

Hahahaha... Semua orang tau yang anggota PDRM memang kaki pau... Kalu ader peluang mesti diorang pau...

Tambah lagi kalu waktu tengah bulan... Even sarapan pon hasil dari pau mangsa.... Hahaha

Cuma tak sangka biler anggota IMIGRESEN pon sanggup bersekongkol dengan anggota PDRM mengepau warga Myanmar yang ader permit kerja di Balakong semalam...

Tambah plak buat serbuan tue time mangsa baru dapat gaji... Nampak sangat macam ader agenda pau jer...

Hahaha...

4 comments:

  1. lahai bro...sesape yg kerja dia sebagai penguatkuasa beruniform, tak lari dr kerja mcm tu. Pak Guard pun pow gak tapi yg tak leh lawan yg ada title YAB, YB....hahaha...yg pakai uniform lambang 1 Malaysia....hahaha

    ReplyDelete
  2. Lu jangan terlipa Kastam pun kaki pau jugak.

    Bulan lepas member gua dari USA terlebih bawa cash dan tak declare, Imigresen + Kastam nak pau RM10k tutup kes.

    Daripada bagi buta kat anak haram imigresen/kastam. Lastly kami suruh dia balik jelah, lain kali datang lagi.

    ReplyDelete
  3. Bhai-Bhai semua...

    Hahaha... gua nak nasihatkan kepada kaki-kaki pau nih...

    Baik la makan pau Yik Mun kat Tanjung Malim tue dari makan pau duit haram....

    Pau Yik Mun tue belum tentu haram .. tapi pau duit haram tue dah pastinyer haram... hahahahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja