Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 May 2012

Bila Mamak Mengugut ...

Hahahaha.... lu bayangkan la... bila mamak mengugut.... hahaha... yang best tue... mengugut bab sejarah tue... sejarah Melaka lagi tue... hahahaha

Biler Nor Mohamed Yakcop mengeluarkan statement bagitau semua yang kalu BN kalah.... kiter semua akan balik kepada zaman dimana Portugis menjajah Melaka pasca 1511.... hahaha .... lawak.. lawak...

Gua nak tanya Nor Mohamed Yakcop nih.... saper yang buat taik dan dajal sama Melaka pada 1511 .... hahaha... sure dier tarak tahu punya... kalu tau pon mesti mau cover.... hahaha... semuanya angkara Si Kitul dan Mamak Mendeliar ....

Si Mamak Mendeliar la yang bocorkan rahsia kepada Portugis macam mana nak lawan Melaka dan macam mana nak kalahkan Melaka... Malah Mamak Mendeliar nih lah orang pertama yang membelot Melaka... hahaha....Mamak Mendeliar nih la yang tipu Sultan Melaka dengan membawa masuk orang Portugis kononnya untuk membuka gedung dan berniaga di Melaka...

So.... dari 1511 lagi dah golongan Mamak nih orang tak percaya.... lu bayangkan la... berapa ramai Mamak dalam UMNO... sampaikan pernah ader Presiden UMNO pon dari keturunan Keling (dier mamak ker aaa) dari Kerala .... hahahaha....

Lu pergi la ke Pulau Pinang dan join mesyuarat UMNO kat sana,... lu tengok sendiri la.. berapa banyak yang akan bercakap dalam bahasa Tamil kat dalam mesyuarat tue... hahaha... dan boleh kata semua akan berbahasa Tamil biler berada kat rumah diorang.... hahahaha....

Jadi.... lagi mau percaya ka sama ini Mamak KIMMA / PRESMA nih.... wei... cukup la tue...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja