Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 May 2012

Sebijik Macam Samseng

Ceh.... Mau ugut dan kasi takut sama rakyat eh... Cukup la wei Bakri Zinin ooi.... Orang ramai takder tolol macam lu tue ....

Lu ingat dengan gambar yang tak cukup clear dan muka tak penuh ... Boleh tau saper nama dan alamat... Hahaha... Tak payah buat lawak aaa Bakri Zinin ooi...

Kepada sesapa yang jadi balachi dan informer tue ... Lain hari lu plak yang akan kena ngan polis ... Lu ingat polis nih akan defend lu ker... Sori la bhai....

Bakri Zinin ooi.. atas akta aper perlu diorang nih bakal ditangkap .....

Ini nasihat gua buat Bakri Zinin .... Tangkap dulu anak buah lu yang belasah orang ramai tue.... Baru la 141 peserta BERSIH 3.0 akan datang jumpa pegawai di Balai

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja