Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 May 2012

Gua Menang Bidaan No Plet

23 April 2039:

Hahaha... Jangan jeles aaa... Gua menang bidaan no plet CTT 1 ....

Bidaan gua takder la mahal mana.... Cuma ader la skit kena bayar....

Cuma gua bayar tue guna duit hasil titik peluh gua buat kerja la... Gua takder la guna duit sedekah dari orang ramai... Gua pun bukan kaki jenis mintak sedekah jer

Lagi pon... Gua bukan makan gaji buta... Hahaha.... Gua bukan hidup atas ehsan orang ramai... Hahaha

Jadi... Lu orang jangan jeles aaaa...

Hahahaha....

2 comments:

  1. Lu bukan Raja Johor bhai kalu tak lu boleh la round keliling negeri dgn plet WWW1 tu.

    Lu tentu tak payah bayar duit plet tu sebab sponsor keliling lu boleh settle'kan... haha... Kalu la Sultan tu pakai duit sendiri mana pulak duit datang kalu tak 'subsidi' duit khazanah negeri/negara atau kapur pojek khas drp kerajaan boneka BN tu, kan?

    ReplyDelete
  2. Bhai Hanz Newman...

    Hehehe... gua bermimpi la gua menang bidaan tue pada tahun 2039 tue... hehehe...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja