Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 May 2012

KBS Taja Lumba Haram?

Pergh.... hahaha... hebat... hebat... Tak sangka gua Kementerian Belia dan Sukan (KBS) boleh sudi menaja bersama satu lumba haram... pergh... bagoosh betul la...

Itu hari lumba haram punya pasai... 17 nyawa cedera.... hahaha... nasib baik takder yang kiok... hahaha...

Biler plak KBS nak taja lumba haram kat Federal Highway .... tolong la taja ... banyak racer kat sana tue takder penaja... semua main taram jer... hahaha...  Kalu KBS taja lumba haram tue... boleh la anggota PDRM tolong jaga trafik dan penonton.. takder la anggota Trafik PDRM terkejar-kejar mengejar pelumba haram tue... penat ooo ... kesian gua kat anggota Trafik PDRM...

Oh yer... biasa kalu ader lumba haram nih... hadiah utama dier mesti ader awek ker sorang dua.. buat hadiah kekah pada racer yang menang tue... hehehe... Berapa ramai awek yang KBS taja untuk pelumbaan haram baru nih kat Putrajaya sempena Karnival Himpunan Sejuta Belia tue...

Takkan la KBS taja awek rejek kot... takkan la nak taja bohsia rejek kot.. mesti la taja yang stok baru punya... hahaha.... jatuh stendet la KBS yang dipimpin oleh Ahmad Shabery Cheek tue taja stok rejek... hahaha.... mesti la taja ration baru kan... hahaha...

Hahaha... lain kali tolong taja lumba haram motosikal la pulak boleh ka KBS ooi... nanti ader maser gua ayat sama itu Ahmad Shabery Cheek mintak dier taja lumba haram motosikal kat Putrajaya.... hahaha... mesti ramai mat rempit nak join... gua nak mintak Ahmad Shabery Cheek taja at least 10 orang awek stok baru untuk hadiah lumba haram nih.. hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja