Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 May 2012

Pemurtad Dilanggar Lori??

Hahahaha... Hassan Ali (JATI)  kater pasangan suami isteri yang mendedahkan pengakuan murtad (dalam bentuk audio sahaja) tue telah dilanggar lori .... hahaha... permurtad dilanggar lori...

Lori aper yang langgar... lori hantu ker... atau lori kontena... atau dilanggar lori ais.... takpon dilanggar oleh lori Najis IndahWater... hahahaha...

Macam mana nak langgar pemurtad nih... kenal pon idak... hahaha... atau yang melanggar tue sebenarnya adalah Hassan Ali sendiri.... hahaha.. yer la.. dier sorang jer yang kenal katanyer la... hahaha...

Hahaha... Hassan Ali... tolong aaa.. jangan nak buat sensasi.. kalu nak buat sensasi.. pi mintak kerja sama TV3.. jadi pengacara rancangan TERJAH Melodi tue.... ganti tempat Naz Ahmad... hahaha ....

Nampak sangat la Hassan Ali nih nak cari glamer... hahaha.. sebab dah lama dah paper dan tv tak keluar citer dan gambar dier... hahaha..... lawak aaaa...... Buang maser jer layan Hassan Ali ngan Zulkifli Nordin nih... samer jer bangang dua-dua nih... dan giler glamer.... hahaha

2 comments:

  1. hahaha... bhai lu suruh hassan ali pi melancap dalam buletin utama tv3 suku...

    lu bayangkan muka dia tengah melancap depan kamera camna... hahahaha..!!!!

    ReplyDelete
  2. Bhai ISA ....

    Hahaha... tak sanggup gua nak tengok dier buat kerja tue sambil pakai kopiah senget dier tue... hahahaha

    Chilabet lu... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja