Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 May 2012

Peringatan Buat Anwar Ibrahim, Hadi Awang dan Lim Kit Siang

Ini satu peringatan dari gua buat Anwar Ibrahim, Hadi Awang dan Lim Kit Siang ....

Tolong aaa... tolong jangan "tabur paku" atas jalan rakyat yang nak menuju kearah mengubah negara ini menjadi lebih adil, bersih dan demokrasi...  jangan dok pikir pasai lu orang jer... dan jangan pikir pasai orang-orang sekeliling lu yang lebih sudu dari kuah....

Kalu lu orang buat perangai giler... ngan lu orang.. lu orang gua dan rakan-rakan lain akan humbankan... itu jer... takmo nak cakap banyak dah... cukup la...

Jangan jadi lebih UMNO dari UMNO okay...

2 comments:

  1. more UMNO then UMNOOOOO...Tellthem don't be BAHALOL.

    ReplyDelete
  2. more UMNO then UMNOOOOO...Tell them don't be BAHALOL.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja