Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 November 2013

Suspek Kes Ambank Berjaya Ditahan

Bhai/DeeDee sekalian...

Tahniah gua ucapkan kepada PDRM kerana berjaya menahan suspek kes rompak dan bunuh di Ambank USJ baru-baru nih... 

Cuma....

Cuma satu jer la... Jangan la cover muka suspek dalam setiap kali kes dibawa ke mahkamah macam suspek kes bunuh Altantuya... Sebab nantikan orang ramai tak percaya la plak yang suspek sebenar telah ditahan...

Biasa la kan... Lagi dicover muka lagi la fishy episod nih.... Ader paham ka???


7 comments:

  1. amacam kes tembak kastam dah jumpa ke bolum

    ReplyDelete
  2. rimbuk malaun indon lahanat tu cukup2 ! ABU !

    ReplyDelete
  3. jangan lupa cari sama dalang kp palsu tu punca besar masalah

    ReplyDelete
  4. PDRM dah dedahkan gambar suspek tanpa cover muka semasa dibawa untuk perintah tahanan reman,sib baik dia orang baca blog lu bai heehe..

    ReplyDelete
  5. Sebab sudah keluar Muka bhai cuba takda muka musti susah mau tangkap..

    Tapi gua tak pasti adakah yang ditangkap tu pembunuh sebenar atau orang lain yang muka sama.. hahaha.. takpo la polis kan cekap bior diaorang periksa..

    ReplyDelete
  6. awat la pi tangkap..masa kejadian tu patut gempaq je barua tu, pastu bila dia respon baru kita tembak..kita tembak dia untuk pertahankan diri takpe..rugi ooo sumber tenaga manusia untuk uruskan pendakwaan, makan minum dalam jel, hakim...nak nak pulak kalau dia tak ngaku salah...makan tahun baru selesai..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja