Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 November 2013

Keling Mabuk Pun Mau Percayakah?

Bhai/DeeDee sekalian...

Aiyo.... Gua cukup gelak besar semalam la bhai.... Bukan aper... 1Malaysia kecoh dengan citer kononnyer ader agen CIA di pejabat Peguam Negara... Hahahaha... Semua gara-gara dengar cakap Mahathir Mohamed... Yang best tue bukan stakat yang pro-BN ... Tapi yang pro-PR pon terlebih mengelejat.... Hahahaha...

Wei... Gua nak kasitau lu orang sumer aaa... Takkan la cerita dari Keling mabuk pon lu orang nak percaya kot... Mahathir Mohamed tue udah la tak kenal bangsa dan kaum sendiri... lagi lu orang mau percaya ka... Itu Mahathir Mohamed sudah nyanyuk lar... Sudah wayar... Banyak halusinasi...

Gua nasihatkan Peguam Negara supaya keluarkan arahan agar Mahathir Mohamed dihantar sama ader ke Tanjung Rambutan ataupon ke Tampoi untuk pemeriksaan tahap mental.. Orang cam Mahathir Mohamed nih tabley dibiarkan bebas... Orang gila... Nanti habis satu Malaysia nih jadi giler samer macam dier...

Betul aaaa... Semenjak dier turun jadi PM... Semenjak anak dier kalah pemilihan UMNO.. Makin giler Mahathir nih gua nampak... Terlalu banyak halusinasi dier nih... Teramat wajar kalu Mahathir Mohamed nih ditahan untuk pemeriksaan tahap kesihatan mental....

Ini sudah makin kronik nih... Harap Gani Patail selaku Peguam Negara boleh arahkan PDRM tahan dan hantar Mahathir Mohamed nih ke Tanjung Rambutan atau Tampoi untuk pemeriksaan tahap kesihatan mental...

Tolong aaa buat cepat-cepat sebelum 1 Malaysia ikut sama giler macam dier.... Hahahaha ...





4 comments:

  1. ini sebab pembahagian ghanimah ke? ke sebab nak jatuhkan yang besar2 supaya yang pengganti mereka senang dikautim?

    aymy8888

    ReplyDelete
  2. bila mamak kutty sakit hati sudaa ! idaman & cita-cita mau kelangsungan mamak kutty & co perintah malaysia nampak nya kian meleset,dengan balaci pengkhianat keliling pinggang macam-macam konspirasi ala si kitul & mandaliar sedang berlaku ! ABU !

    ReplyDelete
  3. puak yang sama juga penyakit lebih kurang sama aja.tolak tetap tolak.

    ReplyDelete
  4. Dr M = keling mabuk??

    kahkahkah

    kahkahkah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja