Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 November 2013

Mu Zakar Ah Ah....

Bhai/DeeDee sekalian...

Ini bukan entri lucah atau separa porno.... Ini entri realistik...

Kena tipu tue dah kira stendet dah bagi PAS... bukan sekali kena tipu dengan UMNO.... tapi berkali-kali... daripada perjumpaan dan perbincangan dalam terang sampailah kepada perjumpaan dan perbincangan dalam gelap... asyik kena tipu jer....  Hahaha

Nih... paling gua tak tahan nak gelak besar biler mana pimpinan PAS boleh senada gak ngan UMNO dalam isu Muzakarah.... Hahahaha.....

Ini nak kena tipu kali keberapa plak nih....

Dah tau yang UMNO tue kaki pembelit penipu... lagi mau deal muzakarah dengan UMNO..... memang bodo piang la ..... UMNO nih serupa "telunjuk lurus kelingking berkait" ..... tarak boleh pakai....

Cukup-cukup la tue diperbodohkan oleh UMNO...... cukup la..... dapat Presiden yang kaki fitnah fil cudda memang la senang nak kena ditipu dan diperbodohkan dengan projek Mu Zakar Ah Ah ... Mu Zakar Ah Ah oleh UMNO......

Asyik nak ber Mu Zakar Ah Ah .... Mu Zakar Ah Ah jer.....  aper daaa....

8 comments:

  1. Bhai...

    Kadang-kadang gua kesian kat member-member gua yang PAS tegar... pantang betul kalau tengah seronok bersembang, ada yang ceter pasal UMNO... ceter UMNO jahat pun depa tak nak dengar, inikan kalau ada yang berceter UMNO baik... buta saje member tu (yang ceter UMNO baik) kena kutuk keliling meja...

    Last-last... bermuzakarlah pulak puak-puak atasan... lagi kesian kalau pihak yang bermuzakar tu cakap... inilah 'impian' ahli parti di bawah sana... siap ngan ayat Al-Quran dan hadis pasal perpaduan...

    Silap-silap, kutubah Jumaat minggu depan (kutubah besok tak sempat kut)... ceter pasal perpaduan...

    COBOL

    ReplyDelete
  2. NI semua wayang jugak le..just testing the water. Strategik. Ok apa?

    Bila PAS ajak muzakarah kali ke 1001 ni + isu semasa PAS beriya nak buat hudud kat Kelate kali ni, orang nak tengok UM=No respond macam mana. Kalau tak sambut, nampak sangat wajah sebenar UM=No "the demons" yang tak berapa nak Islam dalam permerintahan negara.

    Kalau PAS tipu pasal nak buat hudud, elok jugak kita tahu sekarang rather than later. The truth will prevail.

    ReplyDelete
  3. memang bahlul kelabu asap kalu dah kena lagi mau mu zakar ahh ! ABU sampai mati !

    ReplyDelete
  4. perpaduan ka bersatu ka mesti atas prinsip nak tegak hukum Allah kalau tidak macam biasa. ghablah

    ReplyDelete
  5. Gua memandang isu ni serupa dgn rundingan damai israel dan palestin je. Takde apa2 harapan yang nak diletakkan.

    Umno dengan israel dah macam kembar. Presiden pas dan mahmoud abbas pun sikit lebih kurang juga... mabuk bila disua mikrofon. Mulut lebih laju dari akal

    ReplyDelete
  6. Ramai yg tak nampak ddlm muZAKAR muuZAKAR muuuZAKAR itu ada 'virus' level'4 yg paling bahaya skali krn itu adalah idea/benih yg keluar khusus drp BAPAK 'virus' yg telah kena jangkitan ug drp setan yg dikenali yg dah takde harapan utk pulih kembali

    ReplyDelete
  7. hahahahahah bermuZAKAR ahah.
    kesian akarumbi PAS

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja