Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 November 2013

Machai UMNO Sembang Deras

Bhai/DeeDee sekalian...

Heboh dalam Internet... Dari Blog sampailah ker FB dan Twitter cerita sebab kenapa Filipina dilanda Taufan Haiyan yang dahsyat... Kononnya machai UMNO ader jawapannyer... Hahaha


Kononnya semua nih bala dari Allah Taala kepada golongan Kristian di Filipina yang galak runtuhkan Masjid di Filipina... Tak sampai dua bulan ader satu Masjid di Filipina dirobohkan ... Allah Taala turunkan bala kat sana...

Punya la hebat dan sembang deras machai UMNO nih... Walhal yang jadi juara bab runtuhkan Masjid, robohkan Masjid, sekat bantuan kepada Masjid, tukar AJK Masjid sesuka hati tue kat Malaysia nih... aderlah UMNO/BN...

Lagi mau sembang deras pasai dosa dan bala....  Hahaha.... Lawak siot.. Memang lawak lar..

Allah Taala kalu nak turunkan bala... Bukan tentu kat orang yang buat dosa ker atau tidak... Allah Taala bagi pada semua... Supaya manusia yang berakal akan sedar dan ingat kepada Allah Taala...

By the way... Tolong aaaa... Tolong aaaa... Machai UMNO tolong lar jangan memalukan diri sendiri... Hahaha... Cukup la diri tue jadi machai... Bodoh kalu cukup la sendiri-sendiri yang bodoh... Hahaha

Kesian kat machai nih... Menulis selalu ikut buntut... Bukan macam orang lain yang menulis ikut kapla otak...  Machai biler tulis ikut buntut susah nak pikir ader tak tulisan dier tue kena balik kat dier dan geng dier... Hahahaha.... Kesian machai nih...

3 comments:

  1. ni islam pak lebai lah ni... org bukan islam duk gelak je... klu begitu ngra isrl lagi baik ler sbb x kena bencana.. kah kah kah..

    ReplyDelete
  2. peringatan untuk orang yang suka runtuh masjid jangan bagi orang lain pun jadi susah akibat perangai suka runtuh.
    bala dari Allah tak siapa yang mampu menolak.

    ReplyDelete
  3. Ddlm Quran nabi SAW tlh diperintahkn utk meruntuhkan masjid DHIRAR,,, masjid DHIRAR adalah masjid munafiq/murtad/syirik yg mmbesarkan manusia sesama 'mnusia' yg HANYUT kosong lopong dgn nilai2 azali TAQWA yakni nilai2 UNIVERSAL integrity TRANSPERENCY yg termurni skali yg mnjd PAKSI terunggul tertggi mnjd nafas SUCI sume nabi2.

    Adakah tok guru lobai pil koddha & geng sembunyi2 setan yg dkenalinya ada paham akan hakikat sjarah ini?

    Klu dzaman nabi pon dolu dah ada setan(munafiq/murtad/syirik) yg dirikan masjid,,,dan setan2 nih juga suka kpd pembaziran sprt buat mahligai 1'billion sedangkan naseb ummat melarat derita krn khazanah rkyat diROGOL sesuka nafsu mrk.

    Nape tok guru hanya nak 'hudud' pil koddha jer masa dekat pru dolu & kecoh kat dlm tv3soku tuu?
    Adakah 'hudud' AUTA tok guru tak perasan dgn 'mahligai' itu,,,@ pon meROGOL khazanah rkyat 1'billion tu tak perlu di'hudud' smaskali? Alahai bisu dah jd setan bisu hanya pandai AUTA kat dlm tv3soku!

    Sume auta,,hudud pon jd auta juga ka??? marhain kena 'hudud' dewa dewi tak kena..sbb dah jd tuhan ka?? apa punya hudud auta daaa,,

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja