Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 November 2013

Gaji MB Negeri Sembilan RM10 Juta?

Bhai/DeeDee sekalian...

Biar betul... Takkan la gaji MB Negeri Sembilan sebanyak RM10 juta... Pergh... Itu baru dapat jadi MB Negeri Sembilan yang negerinya secotek kocik tue jer... 

Kalu jadi MB Pahang ker... MB Johor ker... Atau MB Selangor ker... Mau boleh dapat gaji sampai RM100 juta kot... Hahaha... Biar betul gaji dier banyak tue...

Hebat la... Hahaha...


Gua rasa ini bukan duit gaji la... Tapi duit dier simpan sejak dari tadika... Memang pandai dier nih berjimat... Hahaha...

4 comments:

  1. sikit tu bro..bru 10 juta. Tu dia nyimpan start dri form 5. Klau dri tadika...mau 24 juta

    ReplyDelete
  2. dunia punya penangan
    cerita bab dunia ramai manusia telan air liur cerita bab syurga jarang manusia telan air liur

    keinginan untuk habuan dunia terlalu tinggi

    ReplyDelete
  3. "HARAM HARAM HARAM! TIPU TIPU TIPUUU!"....

    ReplyDelete
  4. Banyak lagi duit dio tanam dalam pasir Sg Linggi dari Jolobu sampai ke Linggi.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja