Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 November 2013

Citer Berbelit Macam Ular

Bhai/DeeDee sekalian...

Gua takmo nak ulas panjang... Tapi dari gaya dan komen yang diluahkan oleh Mukhriz Mahathir nih.. Gua nampak dier sudah kena sindrom "Mamak Mudah Lupa".... Hahaha

Boleh plak dier salahkan kat Sg Limau ader banyak sekolah pondok yang menyebabkan ader banyak pengundi luar  dimana akhirnya UMNO/BN kalah disitu...  Hahahaha

Hek eleh... Salahkan sekolah pondok... Abis tue kat Parlimen Pekan... Habis semua kem askar masuk dalam kawasan  pengundian boleh plak... Takder masalah pon... Boleh jer... Hahaha


Bangang jugak yer anak mamak sorang nih... Memang kena sindrom samer  macam bapak dier... Sindrom "Mamak Mudah Lupa" ... Hahahaha

4 comments:

  1. Klau ayh dh hassan malek ank pn hasan malek juga

    ReplyDelete
  2. anak mamak sekoq lahir dalm sudu emas. apa yg dia nak semua dapat. tiada nilai survival dalam diri dia. just ngadu kat daddy je semua beres. so cakap dia nipun takda value bagi rakyat miskin sebab dia tau pernah mengerti apa makna miskin....

    ReplyDelete
  3. anak dokto yang tak pencen pencen lagi mola nak tunjuk bodo.mari berani berhijrah dari syirik kepada taqwa

    ReplyDelete
  4. Ce trai risik sapa yang bukak mulut dia ni masa bayi dulu

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja