Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 November 2013

Muktamar : Biar Betul Nih???

Bhai/DeeDee sekalian...

Errr... Aderkah gua bermimpi... Ader plak perwakilan dari Terengganu yang tak kena sindrom "Geng Rusila" ker nih... Biar betul nih... Melawan arus ker?? Tak takut ker kena boikot... Tak takut ker kena pulau.. Tak takut ker kena warning dek "Geng Rusila"...

Hahaha... Mr Arrogant ker Mr Arumugam??? Hahaha





Macam tak percaya jer aper yang gua dengar, baca dan lihat...

Hahahahaha....



2 comments:

  1. gua nak cari page yg buat kempen jijik tu... dan kasi publish. Gua ingat pro ulama saja yang buat kempen jijik... terima kasih atas informasi ini... gua mmg benci kempen jijik kerana tidak mencerminkan parti islam... sial bebudak ni.

    ReplyDelete
  2. Saiko jgn tak saiko bhai, lakon lawak auta sandiwara semakin nyata,,tup2 dah ada 'virus' la pulok..

    Soalan cepu emasnya ialah,,
    Siapakah pulok BAPAK 'virus' itu?
    --agen pil kuda kat tv3 kah?
    --komrad lenin &karl mark kah?
    --wujudnya watikah 2 kah kah kah?
    --@ semua ketiga2 jwbn diatas kah?

    Sape2 yg tak dpt jwb soalan cepu emas diatas maka BUTA lah hidupnya di dunia yg fana ini

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja