Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 November 2013

Muktamar: Tengok Dan Gelak Jer La

Bhai/DeeDee sekalian..

Gua seboleh-bolehnya takmo nak komen apa-apa pasai Muktamar PAS kali nih... Hahaha... Bukan aper... Setiap kali gua bukak mulut komen... Geng Sarban akan bising marahkan gua dan tuduh gua agen UMNO.... Hahaha


Jadi... Untuk muktamar kali nih... Gua cuma sediakan air cola dan bertih jagung... Hahaha... Buat layan lawak mega Muktamar ... Hahahaha

Gua akan tengok dan gelak jer la kali nih.... Hahaha..... Bukan senang nak tengok lelucon terbaek dari puak-puak nih ... Macam contoh sekejap kata tak gila kuasa... Sekejap terus kuar usul spesial... Takder bahas plak tue... Terus terima jer....

Hahaha... Sebab itu la gua kata kena layan lawak nih dengan gelak jer.... Pasai... 80% perwakilan sudah set mindset dier yang jenis wala' dan thiqah tahap bangang "dewa jalan duta" .. Hahaha...

Terbaek lar... Hahaha

7 comments:

  1. Mcm ni punya ostaz pun ada ka...hahaha...Ok la tu...DAP jadi drebar lu org...hahaha...lu jadi 'BOSS' lgi mau bising ka...puak ostaz ni makin perasan dorang kuat. Jaga KOHILAL dulu pun kelam kabut lagi ada hati nak jawatan itu ini... geli gua dgn gelagat dorang nih.

    ReplyDelete
  2. A'kum C++

    Kahh..kah..kaahh...ha..haa... kita pakat gelah.

    Macam perhimpunan budak sekolah yang ikut jer kata cikgu!

    ReplyDelete
  3. tk sabar menanti PAS kembali kepada umno... kita tengok ke laut ke tidak? wakaka

    ReplyDelete
  4. inilah kali pertama sejak muktamar Pas dulu2 saya terasa sangat sakit hati dengan setiap perkataan yang keluar dari mulut perwakilan ulama. ntah...rasa rasa macam suara dengki je....Buat tok guru Nik Aziz dan Tg Hadi tolonglah nasihat2kan puak2 dalam dewan ulamak tu yang perasaan terlalu alim tu..tolonglah. Nukilan sakit hati dari Muhid Penyokong Tegar Pas dan PR

    ReplyDelete
  5. haddy awengg berikrar pas pis poss kekal ddlm pr/pakatan.,.kekal utk terus buat onar,,he he he.,
    -onar mcm pil kuda war2 kat tv3
    -belit auta kominih watikah jd 2
    -ber ug2 sembunyi2 dgn setan2 lagi
    -cari 'idea'baru multaqo mul"auta"ki

    sampai bila agak2 nya yg taksub gaban bole lepas drp kelentong khianat geng2 sorban,,kita serahkan jer kpd Tuhan, wallahu a'lam

    ReplyDelete
  6. tu sebab pun PAS tak kemana, banyak sgt yang khianat dengan rakyat malah dengan bangsa dia sendiri pun.. depan cakap lain, blakang cakap lain ekeke

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja