Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 November 2013

Planning Baek Punya

Bhai/DeeDee sekalian...

Ader orang tuduh yang gua dibayar oleh pihak tertentu untuk menjatuhkan Hadi Awang... Ader gak yang tuduh gua dibayar untuk jatuhkan Zahid Hamidi... Ader plak yang tuduh gua dibayar untuk jatuhkan Maznah Hamid...

Hahaha....

Lawak aaa lu orang nih... Gua nak kasitau sini aaaa.... Tak mampu nyer kalu ader pihak ketiga yang nak upah gua jatuhkan mana-mana individu... Kalu stakat kekayaan macam Taib Mahmud pon masih tak mampu nak bayar "rate" upah gua.... Hahaha

Kalu nak bayar blogger cikai boleh la ngan rate yang ader... Ala... Blogger Papagomo dan Parpukari dulu pon rate dier pernah paling lekeh RM500 dibayar untuk memfitnah dan menjatuhkan orang... Murah benar la... Hahaha... Cikai betul lar... Hahaha

So.. Kalu stakat Maznah Hamid punya balachi nak tuduh gua diupah untuk jatuhkan Maznah Hamid.... Gua gelak jer la.... Hahahahaha

Ader paham ka??

By the way... Untuk pengetahuan lu orang sumer... Stakat masa la nih... Takder satu kompeni keselamatan pon yang dibatalkan ataupon digantung lesennya... Malah surat tunjuk sebab pon tarak keluar rupanyer.... Hahaha... Gempaq jer lebeh.... Hahahaha

Lawak siot.... Hahaha... Planning baek punya.... Hahahaha

2 comments:

  1. haramjadah punya kerja parti pandi kutty sekutu apco ,biar rakyat mati ditangan penyamun asing dengan ic klon tapi rakyat mesti tanggung naya ! ABU jangan lupa !

    ReplyDelete
  2. isu utama kepalsuan yang sudah mula menunjukkan gejala penyakit semakin menjadi jadi. dengar cerita risikan hebat tak kan bertahun tahun tak jumpa lagi dalang dalang yang terlibat dengan kepalsuan ini.tak kan nak biar lagi kut

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja