Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 November 2013

Kambing Hitam Yang Tak Mahu Jadi Kambing Hitam

Bhai/DeeDee sekalian....

Gua nak tengok berapa lama agaknyer kambing hitam boleh bertahan dijadikan kambing hitam..... Hahahaha..... rasanyer tak lama kot.... sebab sentimen untuk kambing hitam mula bertindak dah mula ader riak..... hahahaha

Kiter tau memang kambing hitam yang dah tak mahu jadi kambing hitam lagi... yer la... semua pandang serong kat kambing hitam..... walhal.... kesalahan kambing hitam kalu pon ader cuma sedikit jer.... Hahahaha.... pihak yang memaksa kambing hitam jadi kambing hitam la yang patut kena..... malah pihak yang bersekongkol mengkambing hitamkan satu kambing hitam lagi cilakak....

Ader kontrak disubkonkan kepada pihak lain.....biler jadi hal.....berlepas tanganlah...... hahahaha

Terbaek la bisnes camnie.... Hahahaha..... aper-aper pon... tak lama lagi kiter akan dapat dengar citer sebenarnya.... yer la... berapa lama kambing hitam boleh ditahan mulut dier.... lama-lama terkumat-kamitlar kambing hitam tue.... dapat la koter dengar kambing hitam nih mengembek.....

So.... kesimpulannyer..... aper lu orang ingat gua nak diamkan ker isu kambing hitam nih..... hahahaha... sori lar.... tatap gua akan kasi perangat.... selagi mana mangkuk ayun yang sebenarnya tidak kena.... selagi itu lar..... tak payah la nak cover sana sini..... maklumat gua dah lama dapat dan semua clear..... semua jelas..... hahaha.....

errr.... dah tiga minggu dah...... tertunggu-tunggu gak gua kat post-box....  kata nak bagi..... hahahaha

1 comment:

  1. jangan biarkan tuan kambing bertambah legam.jangan lepaskan tuan kambing nanti melewa' merata tempat

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja