Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 November 2013

MP DAP: Tolong Jangan Jadi Bodoh

Bhai/DeeDee sekalian...

Sepatutnya bab-bab keselamatan negara nih terutama skali bab sekuriti janganlah ader ADUN ker Ahli Parlimen (MP) yang jadi bangang nak argue tanpa guna akal...

Tolong aaa jangan jadi bangang.... Malaysia memang perlukan ramai anggota Cawangan Khas (SB) dan Intelligence Operative.... Walaupun negara nih dah lama dah bebas dari keadaan darurat...

Ini semua untuk keselamatan dan kestabilan negara... Jangan sabitkan kerja bodoh orang politik yang selama nih dok ganggu kerja operatif risik dan cawangan khas nih... Orang politik yang dok kacau tue memang bodoh dan bangang... Diorang tak tau beza antara kepentingan politik dan kepentingan negara... Diorang banyak yang bodoh dan bangang...

Jadi... Tolong aaaa... Tolong jangan ganggu kerja "kami".....

Ader paham ka???








8 comments:

  1. Stupid MP if without SB and detective will you and your family live happily now?

    ReplyDelete
  2. bro cipan tapir tenuk yg bodoh.Maksud MP DAP tu ebenarnya SB tu sebenarya jd alat BN. mereka menyelinap masak dlm ceramah PR. bukan jaga keselamatan malaysia pun

    ReplyDelete
  3. manusia berusaha berbagai cara nak kawal dunia tapi ada juga yang salah guna.keamanan hakiki dari Allah kalau ada berapa banyak anggota pun jika Allah kehendaki tak aman jugak.
    hai manusia jangan lupa kepada Allah.

    bila samakan kekuasaan manusia setaraf dengan kuasa Allah boleh jadi syirik. apa itu syirik apa akibatnya kepada manusia yang beriman
    jika telah melakukan syirik

    ReplyDelete
  4. bukan nak sokong mp tu..tapi ada benar juga kata dia dan anoy kat atas tu...kalau setakat beribu sb ada tapi dok follow punggung nuar dan intai serban hadi plus dpk sibok ikut cina lge...sampai sulu masuk sabah pon buat xtahu buat apa?....hari ini dok kecoh cia dok dalam pej. AG...ape cer broo?... wa respek operative yg btl2 jaga negara...tp kalu dok galit ikit puak pr..baik xpayah ada operatove..ada paham ka?

    ReplyDelete
  5. gua x setuju bila mp ni bandingkan zaman darurat dulu dgn zaman sekarang. X tepat. Dulu penduduk malaysia ada berapa org jr tapi skang dah bertambah hampir 30 juta dah. Lgi2 zaman teknologi maklumat nih. Cuma gua bersetuju tugas2 sb ni di salahgunakan utk kepentingan politik pemerintah sehinggakan tugas hakiki terganggu. Lu garu gua, gua garu lu...hahaha

    ReplyDelete
  6. Bhai/DeeDee sekalian...

    Sebelum nak komen kat sini... sila baca berulang-ulang kali artikel gua.... dalam artikel gua tue gua dah pointkan aper yang sepatutnyer...

    Baca bhai... jangan tak baca...

    Yang merosakkan Cawangan Khas selama nih aderlah tangan-tangan orang Politik... tak kisah la dari belah mana pon... Kalu PR yang menang kuasai Malaysia pon nanti... mesti dier akan gunakan Cawangan Khas untuk kepentingan dier gak...

    Boleh tak orang politik jangan campur tangan dengan kerja buat Cawangan Khas dan Intelligence Operatives semua nih.... boleh tak....

    ReplyDelete
  7. en C++
    teguran MP DAP tu ada betulnya... jangan lah en C++ cepat melatah seperti blogger umno yang tak boleh ditegur... even en C++ sendiri pun tak sedar diri... en C++ ckp org politik jgn campur tangan dgn caw khas dan IO SB, tapi en C++ sendiri pun mencampuri orang politik buat kerja.. dan en C++ pun menulis blog berkaitan politik.. apa perasaan en C++ klu orang politik cakap pada en C++ jangan campur tangan orang politik buat kerja?

    ada faham kaa

    ReplyDelete
  8. tegur menegur itu baik adanya untuk manusia

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja