Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 November 2013

Mahathir Sudah Nyanyuk

Bhai/DeeDee sekalian...

Gua tak tau nak kata aper lagi dah... Kenapa la orang kat Malaysia nih masih dok layan si nyanyuk nih... Dier nih dah nyanyuk... Tak tau dah aper yang dicakapnyer... Kira kalu ikut istilah orang lama... dier nih dah kira sudah main taik sendiri... 

Kerap sangat halusinasi.. Itu hari dier kata orang dah tak respek dier... Dier jugak kata orang tak mau undi anak dier yang katanyer anti rasuah (walhal dier lagi bapak rasuah)... Malah siap kata ader agen CIA kat pejabat AG... Gua saspek aaa dier nih sudah ader wayar putus lar... Patut Mahathir Mohamed nih disemak status kewarasannyer sama ader di Hospital Jiwa di Tg Rambutan atau Tampoi...

Mmmmm.... Mahathir Mudah Lupa...


3 comments:

  1. Ini salah satu dari petunjuk dari ALLAH. Dipanjangkan umur Mahathir sampai nyanyuk untuk dia buka semua pekong2 dia dan UMNO dari dulu sampai skrg.

    ReplyDelete
  2. Bhai, kita kena berterima kasih kat dia sebab projek multimedia super coridor walau perlaksanaannya agak ampeh dan menyebabkan kita punya internet mahal gilos..

    Kalau nak tapis dulu lagi paututnya masa dia berkuasa macam China buat tapi apa nak kata nak kaya nak tarik pelabur asing mana boleh tapis.. sape nak tapis..

    Atau ini ada satu lagi projek gajah putih.. kroni nak jual alat penapis dekat kerajaan Malaysia? Haiya..

    ReplyDelete
  3. bro C++, dia ni ke pemimpin Malaysia yg pakai jantung tiruan?

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja