Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 June 2015

Yang ini Gua Setuju.

Bhai/DeeDee semua...

Yang ini gua setuju... Gua setuju untuk disekat.... Hahaha... Sebab ianya merbahaya kepada kelangsungan UMNO/BN... Takut nanti UMNO/BN akan terkojol... Hahaha... Opps... Gua lupa... Sebagai ahli PAS yang kusyuk dan tawadduk kepada pimpinan Ulama macam Mokhtar Senik dan Zaharuddin Mohammed,... Gua stuju benda ini disekat dari dibaca ooeh ahli PAS sebab ianya menyesatkan... Kafir dan munafik apabila membaca buku indie....

Yang tidak patut disekat malah digalakkan dibaca oleh semua ahli PAS dan UMNO adalah majalah Mangga yang disahkan "Halal" oleh JAKIM.... majalah Mangga patut diturunkan harganya dan dinaik tarafkan kualitinya dengan lambakan siku dan lutut yang ditayangkan tanpa seurat benang.... Malah sebaiknya ditunjukkan juga cara melakukan cakar harimau (bergambar) didalam Majalah Mangga untuk memudahkan ahli PAS dan UMNO mendapat manfaat darinya...

Budaya membaca perlu kita terapkan diperingkat rendah dengan melambakkan Majalah Mangga ini di TADIKA KEMAS, PASTI malah di semua sekolah kebangsaan ataupun sekolah agama.... Ianya patut dimasukkan dalam program NILAM.... 

Hidup Mokhtar Senik.... Hidup Mokhtar Senik ..... Hehehe





(P/S : gua cadang nak kongsi fail PDF yang kat BTN tue... Tapi sudah kena delete la... Tau plak cuak diorang di BTN nih... Hahaha)




No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja