Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 June 2015

Hebatlah Malaysia

Bhai/DeeDee semua...

Hehehe... Sikit ja lagie... Tak jauh mana pon... Dulu pada 1997 .. Masa kegawatan ekonomi di Asia... Yang Mahathir Mohamed tuding jadi kepada Rupert Murdoch sebagai penyangak matawang.... Sampaikan Mahathir Mohamed terpaksa peggingkan duit ringgit Malaysia kepada 3.80 untuk setiap dollar Amerika... Hebatlah Malaysia.... Hahahaha

Hahaha... La nih ekonomi Asia macam biasa.. Takder kegawatan pon... Tapi kekuatan matawang Malaysia sudah hampir kepada nilai yang di pegging pada 1997 dulu.. Hahaha... Terbaik la.... Bukan aper... Untung la buat semua orang yang banyak menyimpan dalam USD... Sebab biler tukar duit kat Malaysia jadi lebih untung dan kaya... Hahaha

Cayalah Najib Razak.... Sebab tak perlu tudingkan jadi kepada Rupert Murdoch.... Sebab ader anak bangsa Malaysia yang lagi hebat dari Rupert Murdoch.... Saper dier lagi kalo bukan Taek Jho Low ... Hahaha... Seorang bukak gemuk ja boleh bagi Ringgit Malaysia jadi 3.77 untuk 1 USD .... Hahaha


Hahahaha...... Hancuss....

Oh yer... Jangan la lu orang layan mamak giler meroyan yang tak sedar nak mampus dah tue.... Diee bukan nak selamatkan Malaysia.. Tapi dier nak selamatkan kedudukan anak-anak dan kroni dier ja... Hahaha... Lagipun memang perancangan dier nak letak anak dier jadi PM Malaysia sebelum dier kojol... Hahahaha

It's open secret la..... Dan yang best tue... Rancangan dier nih sedang dibantu oleh talibarut dier yang ramai dalam PAS.... Hahaha...... Terbaek la...... Hidup Hadi Awang ......

5 comments:

  1. George soros la...
    Mabuk ketum hg nih...hehe
    RM bakal jd duit mcm zaman jepun..daun pisang
    Kan pasni nk pakai duit eletronik..kipidap..kaji lg bhai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bhai/DeeDee Dex Kayu...

      Tahniah sebab lu berjaya jumpa "Easter Egg" dalam artikel nih.... gua ingatkan takder orang boleh jumpa dan perasan.... hahaha.... Itu menunjukkan lu membaca artikel gua selengkpnyer dan bukan sekali imbas.... Hahaha.... Bagoosh...

      C++
      CipanTapirTenuk.Blogspot

      Delete
    2. Hehe..
      Mabuk ketum leh gak long journey ngn bini,
      Kalu mabuk pil kuda,gila haramjadah jadinya,
      Aku rasa2 Najib,Zahid ngn mudin p arab tu bkaitan ngn plan akhir zaman la..
      Ko cuba godek2 skit..aku minat ulasan kritikal ko bab nih..
      Dasyat fitnah dari Timur nih..kipidap bro

      Delete
  2. lu da jadi mcm lim kok wing ke bai? lu punya assignment dasat2 laa bai. wa suke mamak tua tu kene off mikropon. padan muke. dulu dia buat kat mat sabu & co bila rakyat nak dapat maklumat; cuma wa nak dia rase kene tibai dgn belantan & air lada... muwaaahahahahaha

    ReplyDelete
  3. air lada dia dah pernah kena la bro..orang UMNO Kelantan yg tak puas hati kat dia sembur dulu...kah kah kah..air asid FRU dia lum rasa lagi..jom ajak dia buat demo..pastu panggil FRU..bagi dia rasa apa yg marhaen rasa dulu2..kah kah kah..

    lagi satu bro cipan, jgn lupa, kroni bung nuar byk beli dollar awal tahun ni..dah keluar paper pun benda ni..masing2 nak untung maaa...

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja