Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 June 2015

Beranikah PAS?

Bhai/DeeDee semua...

Sebelum PAS nak cabar DAP di Pulau Pinang... Aper kata PAS buat dulu sebagai contoh.. Bubar DUN Kelantan dan tengok sama ader PAS memang cukup kuat dan boleh menang di Kelantan secara bersendiri...

Lagipon Zuhdi ader kata yang PAS kita sudah jadi pencatur utama Politik Malaysia.... Hahahaha.. Lawak siot... Hahaha


7 comments:

  1. Rupa-rupanya wang lebih tinggi tinggi martabat daripada maruah para ulama PAS. Kalau nak putus dengan DAP, kenapa masih nak bekerja dengan depa ooooiiiiiiiii? Betul-betul memalukan Islam.
    Ini ibarat hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong.

    ReplyDelete
  2. Pemimpin yugi ini fikir kitorang tak nampak bahawa DUPP dan Muktamar PAS yg buat silap macam sial, kemudian hendak menyalahkan DAP pula. Banyak sangat telan pil kuda barang kali nih!

    ReplyDelete
  3. Pas adalah anjing kurap DAP. Mana boleh hidup tanpa DAP.Siapa nak bagi PAS makan babi nanti? PAS dah cuci jamban DAp bersih2.Sebab itu sekarang Presiden PAS kata keputusan Muktamar belum muktamad. Dokhabarkan Hadi Awang tidur depan pagar rumah Guan Eng dah 2 malam dok merayu-rayu minta jangan dibuang.

    ReplyDelete
  4. kalau tak cukup duit RM2 juta yg tokong bagi sebelum ni, boleh minta lagi..jgn malu jgn segan..penang tokong punya...kah kah kah..PASMA diminta buka keahlian supaya penyokong jebon boleh masuk PASMA secara besar-besaran..kah kah kah..

    ReplyDelete
  5. Mrk nih memang berani bro

    Si-TOLOL-siku-LUTOT yg tak lulus SRP/LCE nih memang pon gagah-BERANI

    Tengoklah bukti2 taiko demer yg sgt7BERANI itu mcm kat bwh nih:

    1) Sudah tipu FITNAH kaw-kaw rakyat dekat pru-13 dulu dgn PilKuda..bravo!

    2) Tipu FITNAH lg kpd ahli2 PAS sndiri ddlm muktamar dgn ayat2 BARUA & broka

    3) Tipu FITNAH trhdp Wan Azizah konon2 tak layak sdangkan Wan Azizah "best" student kat Ireland & IQ Wan Azizah bpuluh x lebih jauh pintar dr siTOLOL itu

    4) Tipu FITNAH lg konon2nya tak kemaruk jwtan tp senyap2 hantar nama wakil PAS utk jd MB di Selangor

    5) Tipu FITNAH lg dgn RUU-hudud yg jls skali tunjuk tolol-KEBODOHAN dgn gelojoh sorang2 LANGSUNG tak berbincang..last2 kena KENCING tp tak serik2 jugak!?

    6) Tipu FITNAH rakyat lg...RUU-hudud tu pon bukan "hudud" yg REAL mcm yg ddlm Quran tp skadar "hudud" kepala-JAMBAN ikut nafsu kepala hotak dia yg dipinda2!?

    7) Tipu FITNAH sandiwara lg ddlm muktamar konon2 hularrraMak2 dah PUTUSkan sgl hubungan dgn DAP-takYah-Bahas2---noktah!!......skrg puak2 tolol-BODOH yg tak layak langsung dipanggil ulamak tuu dah KELABU asap!!!

    Puak2 yg klu amik LCE/SRP pon tak lulus tuu jenuh laa sakan piang nak guna siku & kepala-LUTOT nak belit-PUTAR camner lah pulok...

    ...dan TUHAN akan pamirkan lg bodoh-TOLOL-siku-LUTOT mrk smakin jls & TERANG!!!!!

    Saksikan & terus sama2 kita saksikan..

    Bro..

    Inilah akibat bila si-TOLOL-siku-LUTOT itu bermain2 dgn onar-FITNAH yg sgt2 dibenci serta diLAKNAT oleh ALLAH...lebih2 lg dgn topeng2 Quran hadis jubah & SORBAN!!!!!!!??????

    Alangkah sgt7 sgt7 sgt7 sgt7 dmurka & sgt7 diLAKNAT oleh ALLAH!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Apa yang pemuda pas mahu? Wala' sajalah pada usul yang diterima tanpa bahas dalam muktamar. Apa2 yang terhegeh2 nak minta dap pula bubar dun...bukan setakat tidak cerdik idea itu, malah tidak bijak nampaknya ketua pemuda pas terengganu ni...yang terengganu sendiri pas tak berupaya mahu pula cabar dap dalam kapasiti lain...inilah masalahnya bila mahu kuasa tapi berselindung di balik hujah agama.

    ReplyDelete
  7. terengganu 99% pengundi melayu pong dok leh menang nie pulok di negeri berbilang kaum, mung kalu aku kat bodo supo lembu mung maroh ambe ingat mung bodo supo kuba.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja