Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 June 2015

Hahaha

Bhai/DeeDee semua...

Gua cuma mampu gelak jer biler baca statement dier nih... hahaha .... Lawak siot.... Hahahaha ..... 4 hati tak sempat la Hadi Awang balik dari luar negara dan nak bawak usul nih dalam Parlimen.... Takkan la usul Akta 355 nih akan dibawak oleh Mokhtar Senik kot dalam Parlimen sebagai wakil Hadi Awang? Mokhtar Senik bukan Ahli Parlimen... 

Tapi kalo Mokhtar Senik yang bawak usul nih dalam Parlimen tue, sure usul nih akan diterima sebulat suara tanpa bahas.... Hahaha... Kan itu kepakaran Mokhtar Senik..... Hahaha




2 comments:

  1. Bila kita gelak walaun tuduh kita hina hudud, padahal kita gelak kerana PAS telah dipermainkan oleh umno melalui hudud.... ularmak bukan nak mengaku mereka dah tersilap sebab telah menelan buah khuldi, sedangkan mereka telah diberitahu berkali2 jauhi pokok yang bernama umno yang berbuahkan khuldi.

    ReplyDelete
  2. tak abis2 puak2 PAS ni berangan angan mendapat bantuan UMNO.......

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja