Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 June 2015

Ayat Berbelit

Bhai/DeeDee semua...

Ayat Najib Razak nih berbelit-belit... Sebijik macam kenyataan Hadi Awang... Asik nak u-turn jer... Hahaha... Persoalannyer sekarang nih... Memang betul lar kadar tol akan naik... Cuma bukan minggu nih... Sebab takder keputusannya dalam mesyuarat Kabinet hari Rabu baru nih... Tapi tak bermakna pada hari Rabu minggu depan ianya tidak dibuat keputusan.... hahaha...

Cuma bukan pada mesyuarat Kabinet Rabu minggu ini ja.... Hahahaha...

Sebijik macam keputusan PAS dalam Muktamar baru-baru nih.... Cakap nak putus ngan DAP... tapi biler kena gertak sikit terus berpusing pusing cari alasan... Guna siku dan lutut la... Guna cakar rimau la... Last-last Mokhtar Senir pon larik mencicit dalam FB menyorok dalam jubah.... Hahahha.... Pondan jugak rupanya mamat Al Maunah nih... Hahaha... 

Poodah lar wei.... Sebijik sebuntat macam Najib Razak takdee telor...... Hahahaha ..... Oh yer... Sempat ka Hadi Awang nak usulkan Akta 355 dalam persidangan Parlimen kali nih? Hahaha... Nampak macam takder chan jer... Hahahah...

Pakat kena tipu idup-idup la ngan UMNO/BN ..... Hahaha... Bodo bertingkek-tingkek...


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja