Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 June 2015

Satu Lagi Bongok

Bhai/DeeDee semua...

Satu demi satu ke"bongok"kan kiter boleh dapat lihat selepas episod Muktamar PAS ke 61 yang meluluskan usul memutuskan hubungan dengan DAP..... Semalam kita boleh dengar macam mana satu bongok dari Terengganu yang mencabar DAP buat PRN untuk Pulau Pinang...

Hari nih satu lagi bongok dari Selangor dah mengeluarkan statement tahap bangang.... Aper la bongok dan bingainyer cadangan yang diberi... Tak ader akai ka... Hahaha... Nanti kalu kena smash... Ader plak yang akan buat u-turn nanti...

Hahaha.... Bongok bongok nih semua hasil terjadi hasil sumpah seranah pimpinan utama yang mungkin tertelan pil kuda kot... Hahahah... By the way... Buat aper DAP pecat ... Sebab bukan DAP yang mengusulkan putus hubungan dengan PAS tapi Dewan Ulama PAS yang punya usul.... Hahaha.... Senang citer.. Cakap la tabrani nak letak jawatan.....  Semua kaki fulus dan sampul ja.... Hahahaha... Hidup bukan ader skil.. Cuma harap atas sampul dan tin milo ja.... Hahahaha






2 comments:

  1. aku dah naik geli dgn lebai2 PAS ni. Btul2 memalukan agama je. Jap lgi kang adalah yg kata bila aku mati kang suh LGE LKS mandikan dan semayangkan aku...hahaha...cam dorang je yg reti mende2 cam tu. Susah nanggung idup org bebal tapi sombong x hengat dunia akhirat.

    ReplyDelete
  2. Hukum kebenaran dan keadilan terus berjalan. Kumpulan ulamak PAS yang membuat dan meluluskan usul putus kerjasama dengan DAP, yang akhirnya mereka sendiri terjerit-jerit kononnnya "ia belum muktamad" lagi.(Jika U_TURN berlaku mana nak letak maruah Dewan Ulama bro) Jadi memutuskan Hubungan dengan DAP hanya satu Usul Sandiwara pada Asalnya bagi Mempengaruhi Perwakilan sebelum Pengundian.
    KITA TUNGGU SAMADA " MEREKA MEMILIH RINGGIT ATAU ULAMA"

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja