Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 June 2015

Berapa Kali Hadi Awang Mahu Ditipu?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... Gua dah tak tau nak kata aper ngan Hadi Awang nih... Sebab pertamanya gua dah tengok dah fail dier kat Agensi.... Hahaha.... Macam mana dier asik terselamat jer daripada pendakwaan dan tahanan oleh Kerajaan... Sori aaa gua tabley nak dedahkan kebih lanjut,.. Hahaha

Tapi yang paling best tue... Berapa kali aaa Hadi Awang mahu ditipu?  Berapa kali aaa??? Hahahaha... Nampak gayanyer Hadi Awang kena mintak bantuan Mokhtar Senik untuk bawakkan usul nih kedalam Parlimen.... Sebab Mokhtar Senik kan ader pengalaman dan aura untuk memastikan usul yang dier bawak akan diterima sepenuhnya tanpa bahas.... Mokhtar Senik kan handal... Pasai tue ka dulu dier tak pernah kena pertuduhan malaj dibebaskan sepenuhnya dalam kes Al Maunah.... Hahahaha


2 comments:

  1. bhai! betoi tu pak lebai malang ni kena minta tolong mokhtar sinik ataupun nozali tali ban tu. macam kata mat sabu kt kelante mle tu.hamPas ni dah 8 kali kena patuk ulaq dalam lubang yang sama yang bernama UMNO.tapi pak lebai malang ni tak serik2 gak lagi.termasuk SU yang baru tu,lebih kurang sama SU lama.

    ReplyDelete
  2. dah dok dgn DAPi sah2 hudud takleh dilaksanakan sampai bila2...nothing to lose dah PAS ni..tapi PAS akan dapat sokongan orang melayu yg nak lihat hudud dilaksanakan tak kiralah pengundi muda atau tua..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja