Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 June 2015

Kerana Bapak

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Mamat Pasir Mas nih tak abis-abis nak menumpang aura bapak dier... Hahaha... Sebab aper... Sebab aura sendiri takder... Hahaha... Lawak siot... Kat pentas Muktamar atau Ceramah bukan main dier nampak garang dan hebat.... Ala depan penonton sendiri boleh la....

Tapi biler sampai kat Dewan Parlimen... Terus telor ilang masuk dalam kerandut.... Senyap menikus ja dalam Dewan Parlimen.... Hahaha... Hancing la kencing haring dier nih... Yang best tue perwakilan yang digelar "Tunggul Kayu" pon boleh sokong, bersorak dan bertakbir biler kena hina dek mamat Pasir Mas nih... Hahaha

Tapi aper gua boleh kata pon.... Bukan stakat perwakilan PAS ramai yang tunggul kayu... Tapi pengundi di Pasir Mas pon sama tunggul kayu... Hahaha.... Kalo mamat nih masih lagi menang di PRU14 kat Pasir Mas.... Sure la pengundi kat Pasir Mas tue bukan stakat tunggul kayu... Malah besar kemungkinan Tolol... Hahaha

Woi Nik Abduh... Sembang deras boleh la depan geng sendiri.... Kalo brani ader telor sembang la depan geng lain.... Aper daaa.... By the way... Cukup-cukup lar guna dan tumpang aura bapak tue... Lu takder aura sendiri ka? Oppps gua lupa.... Lu nih mamat sampul gak.... Hahahaha... Patut la stakat ini jer hebatnyer... Samer macam mamat sampul Temerloh tue..... Hahahaha.... Harap hidup ngan sampul jer.... Hahaha.... Oh yer lupa la pulak.... Tin milo kan ader.... Hahaha

Poodah Chit...






1 comment:

  1. Terbaek bro...kami dah nampak lama dah,jika di selangor sama jer geng yg bertepek kat GLCs dan juga SUK,lagak macam hebat,tapi hakikatnya hampehhhh,YAB MB jangan terpana dengan kata kata n bodekan pemwalak ularmakk ni...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja